#Duş alırken hangi Şarkıyı söylersiniz

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı 02:43

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı

Kafkasya'da tarih yazanlardan biri de Valih Memiyev'di. Memiyev, ortak tatbikatta Hulusi Akar'dan ödül alırken, Türkiye Milli Savunma Bakanı’na bir söz verdi. Sergilediği başarıyı ülkesinin topraklarını kurtarmak için ku..

Hakkari'de Kardan Eşek Yapan Esnaf 00:49

Hakkari'de Kardan Eşek Yapan Esnaf

Kar yağışı yurdun bir çok şehrini etkisi altına alırken, Hakkarili esnaf, kar yağışından dolayı iş yoğunlukları azalınca kardan eşek yapıp bindiler...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Muş'ta, çatılarda tehlikeli kar temizliği 04:28

Muş'ta, çatılarda tehlikeli kar temizliği

Muş’ta, 'çatı temizleyicisi' olarak bilinen işçilerin tehlikeli mesaisi başladı. Kat sayısına göre belirledikleri ücret karşılığında çatılarda kar temizliği yapan işçilerden kimi iple tedbir alırken kimi ise önlem almada..

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

Önce ateşini ölçtü, sonra çaldı! 01:29

Önce ateşini ölçtü, sonra çaldı!

İKİ HIRSIZ BİR İŞ YERİNE GİRDİ, KASAYA YÖNELDİ, BİRİ PARALARI ALIRKEN DİĞERİ GÖZÜNE ATEŞ ÖLÇERİ KESTİRDİ, ELİNE ALDIĞI ALETİ ALNINA ÇEVİRİP BİR DE ATEŞİNİ ÖLÇTÜ, SONRA ONU DA ÇALDI.....

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi 03:02

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrın..

  • ANKA tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın yastık altında saklanıyor! 01:54

Altın yastık altında saklanıyor!

TİCARET BAKANLIĞI YAPTIĞI ARAŞTIRMA İLE, TÜKETİCİNİN TASARRUF TERCİHLERİNİ MERCEK ALTINA ALDI. YATIRIM İÇİN ALTIN YİNE ZİRVEDE YER ALIRKEN, YASTIK ALTINDAKİ ALTININ MİKTARI DA DUDAK UÇUKLATTI...

Hırsızlığı son anda fark etti! 01:40

Hırsızlığı son anda fark etti!

NEREDEYSE ARKA CEBİNDEKİ TELEFONUNU KAPTIRIYORDU... SON ANDA HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ FARK EDİNCE TELEFONU KURTARDI... EKİPLER ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALIRKEN, KARA İSİMLİ KÖPEK DE İŞ BAŞINDAYDI.....

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü 00:30

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü

Brezilya’da katran yüklü tır, kavşaktan kontrolsüz şekilde geçiş yapan aracı biçmesinin ardından karşı yönden gelen otobüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüs alev alırken, kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti...

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi! 02:01

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi!

MECLİS'E 10 FEZLEKE DAHA GELDİ BUGÜN. DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İSTENEN MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YER ALIRKEN, CHP LİDERİNİN ÖNCELİĞİNDE YENİ SALGIN TEDBİRLERİ VARDI...

Kredi Kartı Alışverişlerinde Taksit Sayısı Azaltıldı! İşte Detaylar 01:33

Kredi Kartı Alışverişlerinde Taksit Sayısı Azaltıldı! İşte Detaylar

ALTIN ALIRKEN 6 DEĞİL 3 TAKSİT OLUCAK BEYAZ EŞYAYA EN FAZLA 9 TAKSİT..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi 04:36

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan y..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Evil Within 2   Gameplay Trailer (E3 2017) 02:07

The Evil Within 2 Gameplay Trailer (E3 2017)

Third-person horror adventure game, the evil Within for the first time two years ago when it was introduced in the market while receiving praise for the Visual integrity, has been criticized a lot because it's very simil..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Ukrayna'dan Rusya'yı Çıldırtacak Hamle! Gözler Putin'e Çevrildi 01:55

Ukrayna'dan Rusya'yı Çıldırtacak Hamle! Gözler Putin'e Çevrildi

Ukrayna'da Üç Kılıç tatbikatı gerçekleştiriliyor. Tatbikata; ABD, Polonya ve Litvanya'da katılıyor. Söz konusu tatbikatta 1.200 asker yer alırken Putin'in karşılık olarak ne hamle yapacağı merak konusu...

Düttürü Dünya Kemal Sunal Film İzle 1:28:54

Düttürü Dünya Kemal Sunal Film İzle

Düttürü Dünya Yapım yılı: 1988 IMDB puanı: 7.5 Senaryo: Umur Bugay Oyuncular: Kemal Sunal, Cezmi Baskın, İhsan Yüce, Erol Demiröz, Selçuk Uluergüven Tür: Aile Filmleri, Dram Filmleri, Komedi Filmleri Gönüllerin en yü..

  • PengoTV tarafından
  • 7.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Şelale tutkusu canından etti! 01:43

Şelale tutkusu canından etti!

Bursa'da şelale kenarında arkadaşıyla alkol alırken dengesini kaybedip 8 metre yükseklikten düşen İsmail Demiralay, ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekibindeki görevli Hakan G., yaralının arkadaşı olduğunu görünc..

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı 00:36

İşgalci İsrail Güçleri Yine Saldırdı

İsrail güçleri, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını protesto eden Filistinlilere sert müdahalede bulunmaya devam ediyor. Batı Şeria'da yer alan Beytüllahim kentinde Filistinli göstericilere göz yaşartıcı..

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..