#Duş alırken hangi Şarkıyı söylersiniz

Sebile Ölmez - Sadece Parmakla Eyelinerlı Full Makyaj Challenge 14:50

Sebile Ölmez - Sadece Parmakla Eyelinerlı Full Makyaj Challenge

Sadece Parmaklarımla komple makyaj yaptım. Eski videomda kolaya kaçıp doğal bir makyaj yapmıştım. Bu kez eyeliner ve kaş boyama dahil komple makyaj yapmayı denedim. Zor olmasından ziyade uzun sürmesi daha can sıkıcıydı a..

Survivor 2018 68. Bölüm Fragmanı 01:14

Survivor 2018 68. Bölüm Fragmanı

Dominik'e hangi yarışmacıların aileleri gelecek? | 68. bölüm tanıtımı | Survivor 2018 Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları sembol oyununda yarı final heyecanı yaşayacaklar. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20..

Kıyafete Karışan Anneler ( Miray Akovalıgil ) 05:26

Kıyafete Karışan Anneler ( Miray Akovalıgil )

Anneniz kıyafetinizi görünce hangi eylemde bulunur? A) Gözlerini belertir, konuşmasına gerek bile kalmaz... B) Ah benim güzelime, ne giyse yakışır diyip nazar duası okur... C) Onun istediğini giyene kadar nefes almada..

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

O Yarışmacıyla İlgili Bomba İtiraf İnsiyatif Kullandım Survivor Panorama 02:12

O Yarışmacıyla İlgili Bomba İtiraf İnsiyatif Kullandım Survivor Panora

Survivor Panorama programı yorumcusu İhsan Tarkan, seçmeler sırasında Survivor 2018'den hangi yarışmacı için insiyatif kullandı?..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Erkekler Sembol Oyununda Karşı Karşıya Geldi 88. Bölüm Survivor 2018 29:01

Erkekler Sembol Oyununda Karşı Karşıya Geldi 88. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'in erkek yarışmacıları sembol oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan hangi isim oldu?..

  • BETA tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İletişim Ödül Oyununda Kıyasıya Mücadele 89. Bölüm Survivor 2018 25:45

İletişim Ödül Oyununda Kıyasıya Mücadele 89. Bölüm Survivor 2018

İletişim ödül oyununda karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının mücadelesini nefesleri kesti. Kazanan taraf hangi takım oldu?..

  • BETA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Survivor 2018 97. Bölüm Fragmanı 01:10

Survivor 2018 97. Bölüm Fragmanı

Hangi isim yarışmaya veda edecek? | Survivor 2018 | 97. bölüm tanıtımı Survivor 2018'in 97. bölümünde yarışmacılar önce Anlat Bakalım oyununda karşılaşacak. Daha sonra ada konseyinde bir kişi Survivor'a veda edecek. Sur..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Çağla Favori Rujlarım Güzellik Bakım 05:50

Çağla Favori Rujlarım Güzellik Bakım

Ben geldiiim :) Bugün sizlerle favori rujlarımı paylaşıyorum. En doğal tondan en kırmızısına, hangi ruju seviyorum, nasıl kullanıyorum? İşte karşınızda favori rujlarım ! 1- L'Oreal Paris-Color Riche Lipstick 630 Beige ..

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme 03:35

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme

Herkese Merhaba, 3 dakika da banyo da nasıl hazırlanıyorum, hangi ürünlerden yardım alıyorum bunları paylaştım. En az ürünle en güzel görünüme kavuşmak bence çok güzel sizde denesenize !..

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek 12:55

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek

Kötü cilt gününü güzel bir makyaja dönüştürmek aslında sizin elinizde. Ben kendi kötü cilt günümü nasıl güzel bir makyaja dönüştürdüğümü bu videoda sizlerle paylaştım. Egzama,akne,cilt kuruluğuna neler yapıyorum,hangi ür..

Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Uzaklardan Geldi 04:42

Aşk Uzaklardan Geldi

Hani aşkın dini ya da dili olmaz denir ya, işte bunu geçekleştiren ünlüler kim biliyor musunuz?... Hangi dizi oyuncusu Kongolu eşiyle dillere destan bir aşkla evlenip mutlu bir yuva kurdu? Ya da aşkı uğruna işini v..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum 20:02

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum

Çoookk istenilen video geldi! Saçlarımı evde nasıl boyuyorum? Hangi markayı kullanıyorum!? ???? Lütfen sonuna kadar izleyin. Saçlarımı boyadıktan sonra nasıl bakım yaptığımı da anlatıyorum! ???? Umarım yararlı olur. Öpül..

Ayşenur Yaylalı Okulda Kullanılacak Şal Bağlama Modelleri 08:21

Ayşenur Yaylalı Okulda Kullanılacak Şal Bağlama Modelleri

Sizlere okulda kullanabileceğiniz pratik şal bağlama modelleri paylaştım ve hangi şal türlerini kullanmalıyız bunlar hakkında bilgiler verdim umarım faydalı bulursunuz..

Ayşenur Yaylalı Farklı Baş Bağlama Modelleri 08:19

Ayşenur Yaylalı Farklı Baş Bağlama Modelleri

Bu videoda son zamanlarda trend olan farklı şal bağlama stillerini sizler için inceleyerek denedim en çok hangi modeli beğendiğinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın..

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce