#Duş alırken hangi Şarkıyı söylersiniz

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

7 bin km uzaktan baklava siparişi 01:59

7 bin km uzaktan baklava siparişi

BAKLAVANIN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI ÇOKTAN AŞTI, TÜRKİYE'DEN YAKLAŞIK 7 BİN KİLOMETRE UZAKTAN BİLE SİPARİŞ ALINDI. BAKIN O SİPARİŞ HANGİ ÜLKEDEN GELDİ VE TESLİMAT NASIL YAPILDI..

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Özel sektör aşıyı zorunlu kılar mı- - Atv Haber 30 Ağustos 2021 06:43

Özel sektör aşıyı zorunlu kılar mı- - Atv Haber 30 Ağustos 2021

HANGİ KOŞULLARDA AŞI ZORUNLU OLUR..

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Gelişi var gidişi yok! 01:04

Gelişi var gidişi yok!

BİR YAYA GEÇİDİ DÜŞÜNÜN... GİRİŞİ VAR, ÇIKIŞI YOK. YOLDAN KARŞIYA GEÇEN, DAHA DOĞRUSU GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNEN YAYALAR, BAKIN HANGİ GARİP SÜRPRİZLE KARŞILAŞIYOR...

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz 04:19

Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz

Siz Kimsiniz şarkı sözleri ile Ben ölürken hayatın kıyısında, Gözlerimden kan damlarken oluk oluk, Nerdeydiniz? Nerelerdeydiniz? Pardon acaba siz kimsiniz? Siz kimsiniz? Kimin nesisiniz? Hangi cehennemde, Zebani ibliss..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum' 06:35

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçimlerde 2 aday dışında bir adayın çıkacağını düşünmediğini belirterek, İki adayın dışında çıkacak aday Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur. Şovu yapmış olur, 3 gün,..

Baklava tahtını devretti! 02:20

Baklava tahtını devretti!

YABANCILARIN ÇOK SEVDİĞİ TÜRK TATLILARI ARASINDA BAKVALA YILLARDIR LİSTE BAŞI. AMA BU YIL BİR SÜRPRİZ YAŞANDI, BAKLAVA ŞAMPİYONLUĞU BAKIN HANGİ TATLIMIZA KAPTIRDI...

2023 Şifreleri 2:18:07

2023 Şifreleri

Küresel öngörüleriyle geçmişten günümüze nokta atışları yapan ''The Economist Dergisi''nin 2023 kehanetleri neler? Derginin kapağında Türkiye nasıl yer alıyor? Bugüne kadar hangi öngörüler tuttu?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2023 Metafizik Alem 1:51:57

2023 Metafizik Alem

-Dünyanın frekans ayarları ile mi oynadılar? -Boyut kapıları neden aktif edilmek isteniyor? -Mavi kan ırkı ve Reptil varlıklar aramızda mı? -Metafizik alem, cinler ve kureselci şeytani yapı hangi ritüelleri yapıyor? -202..

  • STUDIO AS tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN! 52:27

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN!

???? Kaya Tuzu Tüketimi Nasıl Olmalı? ???? Sirkenin Vücuda Etkileri Neler? ????Yapay Veganlık Nedir? ????Hangi Tuzu Tüketmeliyiz? ???? Baş Ağrısının Sebepleri Neler? ???? Neden Kabız Oluruz? ???? Bu Bir SEFERBERLİK İLAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2030: BÜYÜK SIFIRLAMA 1:56:09

2030: BÜYÜK SIFIRLAMA

1- 2023 milat mı? 2- Önümüzdeki 7 sene kıtlık mı bolluk mu olacak? 3- 2030 ajandasındaki büyük sıfırlama için hangi ülkelerin geleceği tehlikede? 4- Türkiye 7 sene içinde büyük bir kutup mu olacak? 5- Türk devletleri ve ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 315 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremin Arkasında Ne Var? Haarp ve BOP Nedir? 1:59:51

Depremin Arkasında Ne Var? Haarp ve BOP Nedir?

Deprem Bekleniyor Muydu? Çocuklar Kayboluyor! Faylar Hangi Bölgeleri Etkiliyor? Birlik Olma Zamanı! Topraklara Sahip Çıkın! PROJEDE KRİTİK KONUM GİZLİ PLANLAR ve GİZLENEN GERÇEKLER! 100 Yıl Sonra Geldiler! 4. Boyutun Ana..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
FLASH MOD - GTA 5 12:51

FLASH MOD - GTA 5

GTA 5'te bu gün Flash Mod'unu oynuyoruz. Bu mod cidden çok güzel ve eğlenceli. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ► https://..

  • Emrullah tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar 2:00:24

Deprem Tetiklenir mi? Doğal Afetlerden Almamız Gereken İlahi Mesajlar

Deprem nedir? Yaşananlar sadece kader mi? Depremde hangi saatler önemlidir? Nasıl yardım edilmeli? Küllerinden doğmayı biliriz Allah kuluna gazap gönderir mi? Çocukların özel koruması mı var? Bu kadar keskin sınırlar k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAARP VE DEPREM 1:41:45

HAARP VE DEPREM

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAREKETE GEÇTİLER! İşgalin Eşiğinden Döndük! DEPREM GECESİNİN VE SONRASININ HİÇ BİLİNMEYENLERİ! 40:10

HAREKETE GEÇTİLER! İşgalin Eşiğinden Döndük! DEPREM GECESİNİN VE SONRA

Bu Deprem Bir Saldırıydı! Deprem Tetiklenebilir Mi? İşgalin Eşiğinden Mi Döndük? Devlet Bahçeli Sır Derken Neyden Bahsediyordu? Hangi Bölgelere Dikkat Etmeliyiz? İnsanlığı Yeni Bir Dünya Savaşı Mı Bekliyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız 1:00:18

Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız

02:15 Mesut Uçar Tosuncuk'un Yerini Nasıl Buldu? 05:26 İstihbaratın Altın Çağı Ne Demek? 09:39 Yunanistan'da Neler Oluyor? 20:20 Dinleniyor, İzleniyorsunuz! 28:40 Telefonda Hangi Bilgilere Ulaşabiliniyor? 34:20 Mahremini..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

1:50:22

"HAARP VE DEPREM"

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce