#Duşta Şarkı söyleyen papağanın keyfi

Komik Sonlu The Only Kiki Challenge 00:25

Komik Sonlu The Only Kiki Challenge

Arabadan inip şarkı dinleyerek dans etme akımında bir elim kaza izliyoruz efendim. Duran arabaya çapma.....

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı... 01:09

İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı...

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'le özel görüntüleri çıkan İntizar, Instagram konserde şarkı söylediği anın videosunu paylaştı. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapan şarkıcının paylaşımı binlerce yorum ve beğeni al..

Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi - Deli Yarim 05:37

Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi - Deli Yarim

Oktay Kaynarca Ercan Saatçi - Deli Yarim, Yeni 2018 Türkü..

Yiğit Okan - Oy Gelin 04:56

Yiğit Okan - Oy Gelin

Yiğit Okan - Oy Gelin Dinle/İzle Oy Gelin şarkı sözleri ile Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Ödürdün beni Ellerin elime deydiği zaman İster ölüm olsun ist..

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman 04:21

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman Dinle Şarkı Sözleri Zaman,acelenmi var nereye gidiyorsun Zaman,herşeyin ilacıyım diyorsun Ozaman neden derdime derman olmuyorsun Anladım sen yalan söylüyorsun Durma,durma halimi birkez ols..

Pentatonix - Bohemian Rhapsody 06:31

Pentatonix - Bohemian Rhapsody

Pentatonix - Bohemian Rhapsody Şarkı Sözleri Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality Open your eyes, look up to the skies and see I'm just a poor boy, I need no sympathy..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Kaan Yalçın - Sev Yeter 03:51

Kaan Yalçın - Sev Yeter

Kaan Yalçın - Sev Yeter Dinle Sev Yeter şarkı sözleri ile güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isy..

Rihanna - Skin 04:36

Rihanna - Skin

Rihanna - Skin Şarkı Sözleri [Verse 1:] The mood is set, So you already know what's next. TV on blast, Turn it down, Turn it down. Don't want it to clash, When my body's screaming out now. I know you hearin' it, You got ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist 02:20

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist Şarkı Sözleri Haftbefehl] Chabos wissen, wer der Babo ist Hafti Abi ist der, der im Lambo und Ferrari sitzt Saudi Arabi Money Rich Wissen, wer der Babo ist Attention, mach bloß..

Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma 04:02

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma Dinle Aldanıp Durma şarkı sözleri ile; Aldanıp durma gönlüme düştün Haydi git durma sen de bir düştün Yok yok olmaz olmaz deme Şimdi sensiz nere gidem Bir baharı bırakıp da Kışa ..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Luna - Run This Town Ft. Iyaz 03:16

Luna - Run This Town Ft. Iyaz

Luna - Run This Town Ft. Iyaz Şarkı Sözleri [Luna] Oh you and I are like the sunlights Let's rule the night, we act like fireflies Oh nanana,Here we come, here we go All up in the clouds,Oh nanana, here we come,here we g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Of 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Of

Hüseyin Çetinkaya - Of Dinle Of şarkı sözleri ile; Hiç kimseyi sevemedim Senden hiç vazgeçemedim Senelerce bekledim kaybetmekmiş kaderim Bir gün olsun gülmedim Derdimden bahsedemedim Gittin oldun ellerin Sevdiğimd..

Desiigner - Up 03:55

Desiigner - Up

Desiigner - Up Şarkı Sözleri Juicy J] Shutthefuckup! [Bridge: Three 6 Mafia] Tear da club up, nigga, tear da club up Tear da club up, nigga, tear da club up Tear da club up, nigga, tear da club up Tear da club up, nigga..

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Serkan Özdemir - Beni Boşver 03:26

Serkan Özdemir - Beni Boşver

Serkan Özdemir - Beni Boşver Dinle Beni Boşver şarkı sözleri ile Vazgeçtim seni ben yapan, her korkudan azat ettim ben seni… Yenildim beni sen kılan her cümlede tutsak ettin sen beni Oysa ellerin senim en derin yerin..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D 04:21

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D Şarkı Sözleri [Intro: Ty Dolla $ign & Ludacris] Aw yeah, yeah I mean there's a lot of women out here that's just, you know They just deficient in so many things, man You missing..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Jeyhun Ares - Eğyar 03:42

Jeyhun Ares - Eğyar

Jeyhun Ares - Eğyar Dinle Eğyar şarkı sözleri ile Dağıl ey Dünya, Kədər qalx oyna, Mən bu gecə yenə dərdliyəm. Dəvət etsəm səni şərikli günaha, Necə alım səni yanıma? İnan heç bilmirəm. Öpmək istərəm səni bir nəfəsd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pul feat. Ezgi Türkeli  Yeniden 02:44

Pul feat. Ezgi Türkeli Yeniden

Pul feat. Ezgi Türkeli - Yeniden Dinle Yeniden şarkı sözleri ile Hayat mı durmuş yoksa yine her şey mi Tiyatro sahnesinde? Çizgiler var, çizgiler her yerde Ben zaten yapayalnız sevsem de sevmesen de Tutamazsın Zaman ..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..