#Duşta Şarkı söyleyen papağanın keyfi

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

Hülya Avşar Sensiz Kaldım 05:27

Hülya Avşar Sensiz Kaldım

geceler karanlık kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben başbaşayım gözlerin cağırmıyor sözlerin avutmuyor kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın söyle bana sensizlik eden bu kadar zor günlerim çekilmiyor yaşamak çok ..

Live is Life 04:04

Live is Life

Live live is life live live. When we all give the power we all give the best. Every minute of an hour don't think about a rest. Then you all get the power you all get the best. When everyone gives everything and every s..

Wake Me Up Before You Go Go 03:50

Wake Me Up Before You Go Go

Jitterbug Jitterbug Jitterbug Jitterbug You put the boom-boom into my heart (do do) You send my soul sky high when your lovin' starts Jitterbug into my brain (yeah yeah) Goes a bang-bang-bang 'til my feet do the same Bu..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Bu Hafta En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar Top 40 06:50

Bu Hafta En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar Top 40

Şarkı Listesi 1-ED SHEERAN - SHAPE OF YOU 2-SHAKIRA - CHANTAJE FT. MALUMA 3-ED SHEERAN - CASTLE ON THE HILL 4-ALAN WALKER - ALONE 5-THE CHAINSMOKERS - PARIS 6-BEBE REXHA - I GOT YOU 7-LUIS FONSI - DESPACITO FT. DADDY YAN..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 5.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Foolish Casanova 03:36

Petek Dinçöz - Foolish Casanova

Şarkı Sözleri: Beautiful and sexy Güzel ve seksi Here I Am baby İşte burdayım bebeğim I'm young and beautiful Genç ve güzelim I make you sorrowful Seni üzerim If you look at other chicks Eğer diğer piliçlere bakarsan..

  • Candy tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady GaGa - Disco Heaven 03:37

Lady GaGa - Disco Heaven

Şarkı Sözleri Oh disco heaven Oh disco heaven Get back bunny It's getting cold in here little honey We got a show to put on your dress Take a minute for us and relax, relax Cupid's got me oh with his bow and arrow baby H..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsün Tekerleri Yuvarlak 01:49

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak

Otobüsün tekeleri yuvarlak Yuvarlak, yuvarlak Yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleri yuvarlak Yusyuvarlak Silecekler camı silerler Vış vış vış Vış vış vış Silecekler camı silerler Hep silerler Otobüsün kornası bip bip bi..

Hey Hey Kara Koyun 01:47

Hey Hey Kara Koyun

Hey hey kara koyun hiç yünün var mı? Evet evet üç çuval var Biri küçük hanıma Biri küçük beye Bir diğeri çiftlikte Yaşayan çocuk için Mee Mee kara koyun hiç yün var mı? Evet evet üç çuval var Hey hey beyaz koyun hiç y..

Ali Babanın Bir Çiftliği Var 10:32

Ali Babanın Bir Çiftliği Var

Ali babanın bir çiftliği var, Çiftliğinde kuzuları var. Mee mee diye bağırır. Çiftliğinde Ali babanın. Ali babanin bir ciftligi var, Çiftliğinde inekleri var, Möö möö diye bağırır, Çiftliğinde Ali babanın. ..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Leşa - Yoluma Çıkmayın 03:05

Leşa - Yoluma Çıkmayın

Yoluma Çıkmayın şarkı sözleri ile Yine geriden başladım Yetişmek için çok uğraştım Herkesi solladım Yalanlarla dolu bu dünya da Doğruyu bulamadım Kapı kapı dolaştım Herkes sırtını döndü Bu taşınmaz bir yüktü Bizi yol..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Ece'nin Koyunu Var 03:48

Ece'nin Koyunu Var

Ecenin koyunu var Koyunu var, koyunu var, Ecenin koyunu var Tüyleri bembeyaz Ecenin zürafası var Zürafası var, zürafası var, Ecenin zürafası var Boynu çok uzun Uzun uzun, uzun uzun, uzun uzun, Çok çok çok uzun Ecenin ..

Bir Gün Bir Küçük Fare 01:41

Bir Gün Bir Küçük Fare

Hickory Dickory dock, Bir gun bir küçük fare The mouse ran up the clock, tırmandı bir Saate The clock struck one Saat geldi bire The mouse ran down, Fare indi yere Hickory Dickory dock. Bir gün bir küçük fare Tick tock t..

Parla Sen Küçük Yıldız 03:39

Parla Sen Küçük Yıldız

Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Gökyüzünde yüksekte Elmas gibi parlıyor Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Güneş battıktan sonra Her yer karardığında Parlarsın ışığınla sen küçük yıldız Parla Güneş..

Beş Küçük Maymun Şarkısı 01:46

Beş Küçük Maymun Şarkısı

Beş Küçük Maymun Yatakta Zıplıyor Biri Düşüp Başını Vuruyor Annesi Doktoru Arıyor; Doktor Diyor: - Başka Maymun Zıplamasın Yatağımda Dört Küçük Maymun Yatakta Zıplıyor Biri Düşüp Başını Vuruyor Annesi Doktoru Arıyor; Do..

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Emre Akad - Yaz Bana 03:49

Emre Akad - Yaz Bana

Yaz Bana şarkı sözleri ile Çok heyecanlı bakışmalar Nerde kaldı o yazışmalar Şimdi dize dize mesafe yerinde Sonrası büyük muharrebe Hadi aşka dokunsa Hadi korkma bıraksana Bir de yansa Alevler nasıl çıkar yukarıya Şi..

Bruno Mars Treasure  (With Lyrics) 02:50

Bruno Mars Treasure (With Lyrics)

BRUNO MARS LYRICS : Şarkı Sözleri Treasure Baby squirrel, you’s a sexy motherfucker Give me your, give me your, give me your attention, baby I gotta tell you a little something about yourself You're wonderful, flawle..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce