#Duşta Şarkı söyleyen papağanın keyfi

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık  Özür Diliyorum Senden 04:50

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık Özür Diliyorum Senden

Yıllarca bekledim seni, Yaktın sevgilim sen beni. Aşkınla ben yaşıyordum, Neden terk eyledin beni. Ne kötülük gördün benden, Ölürüm vazgeçmem senden, Affet beni sen sevgilim, Özür diliyorum senden. Ne kötülük ..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

Sibel Can  Berivanım 05:19

Sibel Can Berivanım

Dağ başında bir gül gibi Boynu bükük kalan yarim Dikenleri acılanan yüreğime eken yarim Bir kez sana bağlanmışım Ben kendimi heey unutmuşum. heey Aşkın ile kavrulmuşum, sevdan beni kül eyledi. (2x) Berivanım, ber..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

Awara Hoon 1951 Shankar Jaikishan Avereyim Hindi Orjinal Dinle 03:06

Awara Hoon 1951 Shankar Jaikishan Avereyim Hindi Orjinal Dinle

Awara Hoon 1951 Raj Kapoor - Awaara - Mukesh - Shankar Jaikishan Movie Name:Awaara (1952) Music Director: Shankar Jaikishan Singers: Lata Mangeshkar, Mukesh, Shamshad Begum, Mohammed Rafi & Manna Dey. Enjoy this superh..

  • Tv Series tarafından
  • 12.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) 06:08

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik )

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölü aşk diyarlarına Beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum, ah.. Sesin yankı olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum, ..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katy Perry - Part Of Me (Official) 04:11

Katy Perry - Part Of Me (Official)

Katy Perry - Part Of Me Şarkı Sözleri Dinle Lyrics: Days like this I want to drive away Pack my bags and watch your shadow fade You chewed me up and spit me out Like I was poison in your mouth You took my light, you dra..

  • PengoTV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:20

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Aşkın Her Hali (2009) Gönderen : jerenjm Düzelten : wholkom Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım biraz da son zamanlarda Yüreğim ar..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe 04:42

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe

Sê Bırâ - Ya Mına 2015 Kürtçe Türkçe Altyazı ve Şarkı Sözleri KÜRTÇE SÖZLERİ Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü 03:57

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Fikrimin ince gulu Kalbimin sen bulbulu O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin beni Ellerin ellerimde Gozlerin gozlerimde O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin ..

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe 04:00

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe

Şarkı Sözleri Dîlberê Dîlber Tu weka gulekê vebû ye di dilê min de; Erd û ezman ê min tu ye,ronî ya çavê min. Xweşikbûn a te bû ye bela li serê min; Ma ne bese Dîlber,de were ba min. Dîlber ê dîlber,dîlber a min ê..

  • PengoTV tarafından
  • 2.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım 03:31

Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım

Aylin Coşkun - Çalkala Dinle Şarkı Sözleri Hepimize iyi kötü birşeyler oldu Bir sana olmadı hayret Sen gerine gerine dolaşırken Biz hayat kavgasında ha gayret Biz elimize gözümüze bulaştırdık Azıcık yoldan çıkınca ..

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım 03:43

Rabia feat. İskender Paydaş - Kime Ne Arkadaşım

Kime Ne Arkadaşım şarkı sözleri ile Bilmem kaç defa haksızlığa uğradıysak Sevmemeye yemin edip koyulmaz yasak Mesajlarla gülüyorsa ikimizinde yüzü Düşünme, çok güleriz yüz yüze konuşsak İnşallaha maşallaha bırakmayalı..

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı 03:29

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı Şarkı Sözleri Gideceği zamanı bilmeli insan Vakit varken ezilmemeli Akışına bırakmalı hani bazen Bilirsin ya, dünya hali İkimiz de çok sevmiştik aslında İkimiz de direndik yaralı ..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Göğebakan - Vazgeçilmiyor Dinle 04:20

Murat Göğebakan - Vazgeçilmiyor Dinle

Murat Göğebakan - Vazgeçilmiyor Şarkı Sözleri Hasretinden dolan gözyaşlarımı Gönlüme dökerek vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor vazgeçilmiyor Aşkımın şahidi bakışlarını Hülyaya vererek vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor vazgeçil..

  • PengoTV tarafından
  • 2.966 görüntüleme
  • 7 yıl önce