#Dylan smith horizon

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2017'nin En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'a Aday Olan Filmleri Tek Videoda! 01:34

2017'nin En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'a Aday Olan Filmleri

6 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. En iyi görsel efekt kategorisinde aday olan Rogue One: A St..

  • PITIRCIK tarafından
  • 29.984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Indila - Mini World 05:06

Indila - Mini World

[Couplet 1] Laissez moi rêver Laissez moi y croire Laissez moi dire Qu'on peut changer l'histoire Si c'est vrai qu'on est libre Qu'on peut s'envoler Qu'on me délivre Je sens que je vais étouffer [Refrain] Dans ce mini, ..

Far From Noise Launch Trailer PS4 01:17

Far From Noise Launch Trailer PS4

You are balanced on the edge of a cliff in an old, rusting car. The sun is setting behind the horizon and night will soon fall. With no immediate means of escape, perhaps all that’s left is to attempt to feel some conne..

  • BETA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Yorkshire Bisiklet Turu'nda Korkunç Kaza 00:57

Yorkshire Bisiklet Turu'nda Korkunç Kaza

İngiltere'de düzenlenen ve ilk etabını Hollandalı Dylan Groenewegen'in kazandığı Yorkshire Bisikleti Turu'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Bitiş çizgisine 200 metre kala bisikletçi Magnus Cort'un yol açtığı kazada en ..

Canavarlar Firarda Goosebumps Film İzle 1:43:16

Canavarlar Firarda Goosebumps Film İzle

Zach Cooper (Dylan Minnette), New York'tan Maryland'in Greendale kasabasına taşındığında ilk başta çok mutlu değildir. Ancak yeni komşusu Hannah (Odeya Rush) ve Champ (Ryan Lee) ile kısa sürede arkadaş olur. Hannah'nın b..

Suikastçı American Assassin Fragmanı 02:27

Suikastçı American Assassin Fragmanı

Suikastçı American Assassin Fragmanı Yönetmen: Michael Cuesta - Oyuncular: Dylan O'Brien, Michael Keaton 15 Eylül 2017'de Sinemalarda..

DAMSTERAM & JRND X Narou - Up In Flames 02:48

DAMSTERAM & JRND X Narou - Up In Flames

DAMSTERAM & JRND X Narou - Up In Flames (feat. Dylan Brady) listen..

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson 05:37

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson

[Intro] Jesus, Black Jesus Jesus, Black Jesus [Chorus] I been feeling so down I think they should know now I think they should know what's up That's that road I been down I know how it go down I know how it go now, what..

Labirent Alev Deneyleri Film İzle 2:11:42

Labirent Alev Deneyleri Film İzle

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekl..

  • Tv Series tarafından
  • 40.727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2 02:35

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2

Paramount Pictures ve Skydance Sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı Bir Christopher McQuarrie Filmi Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” Baş Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger Yapımcılar T..

Kungs - I FEEL SO BAD (Official Video) ft. Ephemerals 03:25

Kungs - I FEEL SO BAD (Official Video) ft. Ephemerals

KUNGS : I FEEL SO BAD feat ephemerals Taken from the album LAYERS Directed by : Videodrome Starring Philypa Phoenix / Eric Abrogoua Production : Smith en Face (c) 2016 Val production / Sound of Barclay..

Incorporated 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:20

Incorporated 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Incorporated 1. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Incorporated’ın 1. sezon 6. bölümü 04 Ocak 2017 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak...

  • PengoTV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
War Machine Fragmanı 01:47

War Machine Fragmanı

Brad Pitt, Tilda Swinton ve Lake Smith Stanford'un oynadığı yeni römorka göz atın! İlk fragmanlarını ve film tanıtım filmlerini Seyredelim.com'la İlk Siz İzleyin..

Doğruyu Söyle Film İzle 2:02:49

Doğruyu Söyle Film İzle

Doğruyu Söyle Concussion Film İzle. FİLM ÖZETİ Concussion filminin konusu, Amerikan futbol oyuncularının yaşadıkları ciddi kafa travmalarını ve sakatlanmaların trajik boyutunu beyazperdeye yansıtan bir film. Bir dergi ha..

  • Tv Series tarafından
  • 7.664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Az Kalsın Kendini Vuruyordu! 00:29

Az Kalsın Kendini Vuruyordu!

Smith Wesson'la atış yapan kadın yürekleri ağza getirdi. Güçlü silahı elinde tutmakta zorlanan kadının görüntüleri neredeyse kendini vuracaktı yorumlarına sebep oldu...

Bright Orijinal Fragman 02:51

Bright Orijinal Fragman

Bright Orijinal Fragman Yayınlandı. Will Smith Başrollerini Oynadığı Netfilx Filmi 22 Aralıkta Yayınlanacak...

Apple'dan iPhone X ve AirPods'un Başrolde Olduğu Sanatsal Reklam Filmi 01:40

Apple'dan iPhone X ve AirPods'un Başrolde Olduğu Sanatsal Reklam Filmi

Apple, Sam Smith’in Palace şarkısı eşliğinde sanatsal bir reklam filmi yayınladı. Şükran Günü için hazırlanan reklam filmi Holiday başlığıyla yayınlanırken reklamda iPhone X ve AirPods yer alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BRIGHT Filmdeki Orklar Tükiyede Olursa Orklar Aramızda 02:05

BRIGHT Filmdeki Orklar Tükiyede Olursa Orklar Aramızda

Kokoreçcisiyle, berberiyle, mahalle sakinleriyle #OrklarAramızda. Will Smith ile yılın Netflix Orijinal Filmi Bright ise, şimdi Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Dünyanın Parasını Harcayıp Porselen Bebeğe Benzemeye Çalışan Kız 05:23

Dünyanın Parasını Harcayıp Porselen Bebeğe Benzemeye Çalışan Kız

İngiltere'de yaşayan 21 yaşındaki Jade Smith, 25 bin dolar harcadı. ‘Princess Jadette’ henüz çok genç ancak güzellik algısının son kurbanlarından..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce