#DÖner

Nefret  Zeliş'in Dedesi Zeliş'i Korumaya Çalışırken Vuruluyor 03:48

Nefret Zeliş'in Dedesi Zeliş'i Korumaya Çalışırken Vuruluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.496 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2. fragmanı yayında! Emin Ağa, Asım Dededen Ayperi'yi Kaan'a istiyor! Ayperi, dedeleri tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra köyüne döner. Kaan, bu gidişten memnun değildir. Ayperi'yi geri dön..

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon İşi Kemal Sunal Film İzle 1:28:39

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle

Veysel (Kemal Sunal) bir gazinoda garson olarak çalışır. Gazinonun solisti Başak Billurses'e (Fatma Girik) aşıktır. Başak'tan umduğu ilgiyi göremeyince, ona acıyan japon bir müşteri, Başak'a tıpatıp benzeyen bir robot yo..

  • PengoTV tarafından
  • 5.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd 1:31:19

Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd

Ölüm Ormanı izle – Backcountry Türkçe Dublaj Ölüm Ormanı izle, Ölüm Ormanı full izle, Ölüm Ormanı türkçe dublaj izle, Ölüm Ormanı hd izle, Evli bir çift olan Jenn ve Alex ikilisi şehir hayatı yaşamaktadırlar. Alex tam bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyyit Han (1968) Yılmaz Güney Türk Filmi İzle 1:17:57

Seyyit Han (1968) Yılmaz Güney Türk Filmi İzle

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 - Yılmaz Güney, Hayati Hamzaoğlu, Nebahat Çehre, Danyal Topatan - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Film, sevdiği kız ile evlenmek üzere köyüne dönen Seyyit Han’ın hikâyesin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 49.563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle 1:57:28

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle

Sürü filmi 1978 yapımı olup senaristliğini Yılmaz Güney yapmıştır. Başrollerini Tuncel Kurtiz, Tarık Akan ve Melike Demirağ üstlenmiştir. Film, iki aşiretin kan . Hayatları ve geçimleri hayvanlar ve hayvancılık üzerine ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 54.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehvetin Esiriyiz 1965 Ajda Pekkan Salih Güney Türk Filmi İzle 1:19:16

Şehvetin Esiriyiz 1965 Ajda Pekkan Salih Güney Türk Filmi İzle

Şehvetin Esiriyiz, 1965 yapımı başrollerini Ajda Pekkan ile Salih Güney'in yaptığı Türk filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, zengin erkeklerle birlikte olarak hayatını sürdürmeye çalışan Sevim’in..

  • Tv Series tarafından
  • 4.953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşinde düşer. Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (T..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor! Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlı..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..