#DÖner

Anıl'dan Annesine Tepki En Son Ne Zaman Döner Yedin 106. Bölüm Survivor 2018 01:07

Anıl'dan Annesine Tepki En Son Ne Zaman Döner Yedin 106. Bölüm Survivo

Anıl 'Annenize Sorduk' oyununda Annen en çok hangisini sever? sorusuna annesinin verdiği yanıta tepki gösterdi.....

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Gece-Derbeder 04:04

Gece-Derbeder

Korkma buda geçer Bırak bizim adımız derbeder olsun Gün olur devran döner Şimdilik adımız derbeder olsun oh oh ohh... Gözlerimi unuttum sende oh oh ohh... Çok gittin biraz gelsene Hayat bu işte bazen, çıkar rayı..

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Maşa ile Koca Ayı 26. Bölüm - Mawa Kawa 07:11

Maşa ile Koca Ayı 26. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde ayıcık ile sevimli kızın evleri yaramazlık sonucu harebeye döner. Televizyona çarpan ayıcık bir patlamaya neden olur ve evleri savaş alanına döner. Evi tamir etmek ayıya düşer. Bu zor görevde t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu 11:16

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu

Galip bey ve Lale hanım çocuklarını alıp köy evine giderler. Bu köy evi Lale hanımın teyzesine aittir. Burada hayvanlar bulunmaktadır. İnekler, koyunlar ve kuzular. Köy hayatını öğrenen Mine ve Müge bir kuzuyu çok severl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çal Keke Çal Cezayir Versiyonu 02:00

Çal Keke Çal Cezayir Versiyonu

Döner bıçağı ile döne döne dans eden bizim kekelerin daha beterleri de varmış. Bizim kekeler bunların yanında normal kalır =))..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Adanakebab factory.. 13:48

Adanakebab factory..

adana kebap fabrikası..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Mist  Nefes 03:42

Mist Nefes

Döner durur ezberler gibi Hep aynı yerde bulur beni Biri gelir biri gider Hepsi aynı yerden vurur beni Döner durur ezberler gibi Hep burda bekler beni Çekip de gittiğinden beri Daha öncekiler gibi Bi söylesem duyulur mu..

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü! 06:05

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü!

Hakan ve Naz'ı aynı odada yakalayan Gülsüm deliye döner ve ortalığı ayağa kaldırır. Hakan, annesinden uzak durmak isteyen Naz'ı kendi evine götürür. Sabah olur; Gülsüm, Hakan'ın odasında Naz'ı görünce deliye döner. İkili..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Akçıl - Çöp 04:12

Sinan Akçıl - Çöp

Her şeyi koy bir torbaya Hepsi çöp Korkma dök Kurallara uymayı kabul et Hadi çök Hadi çök Ben hiç uyudum mu Sandığın soğudum mu Yalanların çoğu Bir gün gelir geçer Gider batı doğu Yönü kendi seçer Bugün çabuk giden Yar..