#Döner kebab

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Şafak Sönmez - Ağlama 04:42

Şafak Sönmez - Ağlama

Şafak Sönmez - Ağlama Akşam olur çöker hüzün bir hayale döner yüzün Sensizliğim vurur beni Sensiz olmaz mahur gözlüm Ey benim bahar yazım Ey benim alın yazım... Ağlama sebebim olma gayrı Ağlama olamam senden ayrı Ağl..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata 04:16

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata

Güzel, demli, yanık canım tuzlu tenine Bitter çikolatam benim gel geceme Hastayım gülüşüne ayva göbeğine Acı çikolatam benim gel geceme Aşk mı meşk mi hepsi bende Gölgem bile sahilde sevişir senle Gün olur güzelim..

PERSONAL SHOPPER Official Trailer (2017) Kristen Stewart Movie HD 02:16

PERSONAL SHOPPER Official Trailer (2017) Kristen Stewart Movie HD

Paris moda yeraltı yer alan bir hayalet hikayesi etrafında döner...

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX 02:13

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX

AHİT, onun çığır açan YABANCI serisinin yeni bölüm: Ridley Scott ALIEN ile oluşturulan evrenin geri döner. Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen için bağlı koloni gemisi Ahit, mürettebatı, ne düşünüyorsun keşfedilme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MACERACI PROGRAMI IĞDIR HAKVEYİS PATLICAN REÇELİ 09:24

MACERACI PROGRAMI IĞDIR HAKVEYİS PATLICAN REÇELİ

maceracı ıgdırın yöresel yemek kültürünü sunuyor..

Maceracı - ÇERKEŞ _ ÇANKIRI 11:07

Maceracı - ÇERKEŞ _ ÇANKIRI

maceracı çerkeşe has kültürel zenginlikleri sunmaya devam ediyor..

Rings Trailer (2017) 02:31

Rings Trailer (2017)

Film Yüzük önce meydana gelen olaylardan etrafında döner. Bu video kaset için geldi yıl önce hikaye ve Samara terör nasıl başladı başlangıcını anlatır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Çizmeli Kedi Düello Sahnesi 03:28

Çizmeli Kedi Düello Sahnesi

Kötü Fısıldayan'dan değerli bir yakut kurtarmak için Boots'taki Kedi üç kedi yavrusu yardımıyla döner...

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Paramparça 96. Bölüm Fragmanı 01:14

Paramparça 96. Bölüm Fragmanı

Damir ile gizlice görüşen Hazal’ı çiftlik evinde yakalayan Cihan beyninden vurulmuşa döner. Damir’i ölümle tehdit ederken, Hazal’ı eve kapatır. Hazal’ın bu tehlikeli ilişkisini öğrenen Dilara büyük bir şok yaşarken, Haza..

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

İbi 26.Bölüm İzle 12:59

İbi 26.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları 13. anahtarı bulmak için Bulut Şehri Gökada’ya gelirler. Burada Dodo’nun gerçek hikayesini öğrenirler. Öğrendikleri karşısında herkes oldukça şaşkına döner. Artık kahramanlarımızı yeni maceralar bekl..

Kerim Eve Dönüyor 03:07

Kerim Eve Dönüyor

Kerim eve döner dönmez evden taşınacaklarını söyler ve annesinin Hülya'ya sinirlenmesine sebep olur...

Kerimcan Durmaz'ın Kamerasından Bahar Candan Nusret Taklidi! 02:20

Kerimcan Durmaz'ın Kamerasından Bahar Candan Nusret Taklidi!

Son günlerde popüleritesi arttıkça artan Kerimcan Durmaz İşte benim stilim jüri üyesi Kemal Doğulu ve yarışmacılarla döner yemeğe çıktılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..