#Döner kebab

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Deli Divane 194.Bölüm Fragmanı (5 Şubat Pazar) 00:56

Deli Divane 194.Bölüm Fragmanı (5 Şubat Pazar)

Sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde Malti, Sakhsi’nin suçunu üstlendiğini ve hamile olmadığını açıklar. Sakhsi’nin konuşacak yüzü kalmaz. Ancak Ragini beklenmedik şekilde Sakhsi’ye destek olur. Sakhsi’nin M..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnek Şaban ve Emine 01:20

İnek Şaban ve Emine

Bizi şimdi yanyana görse kudurmuş danaya döner.Bu baban beni kıskanıyor...

Çalıkuşu 7.Bölüm 45:22

Çalıkuşu 7.Bölüm

Feride'nin de desteklemesiyle Kâmran, üç yıl Avrupa'da bir elçilikte görev yaptıktan sonra döner. Bu arada okulunu bitiren Feride ile düğün hazırlıkları yaparlar...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne 23. Bölüm - Zeynep'e Büyük Şok 04:21

Anne 23. Bölüm - Zeynep'e Büyük Şok

Gönül'ü takip eden Zeynep gördükleri karşısında şaşkına döner...

Yumurcak'ın Evlilik Hayalleri 00:25

Yumurcak'ın Evlilik Hayalleri

Şoför Nihat ve karısı Selma’nın mutlu bir hayatları vardır fakat günlerden bir gün istedikleri ve yaşadıkları hayat tam tersine döner. Biricik yavruları Yumurcak artık Köprüaltı Çocuğu oluvermiştir...

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawaii Five 0  7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 43:33

Hawaii Five 0 7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Steve McGarrett, deniz subaylığından atrılıp polisliğe geçen bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine..

  • Tv Series tarafından
  • 2.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Gerdek Gecesinde Düğüm Çözmek 01:25

Gerdek Gecesinde Düğüm Çözmek

Kemal Sunal bir zamanlar Keriz yerine konulup İstanbul'a gönderildiği köyüne geri döner. Hem de ne geri dönüş!..

Sizden Ala Keriz Mi Olur 01:20

Sizden Ala Keriz Mi Olur

Kemal Sunal bir zamanlar Keriz yerine konulup İstanbul'a gönderildiği köyüne geri döner. Hem de ne geri dönüş! Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin..

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı 00:47

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı

arık ile Bahr Kendielrine bir şans verme kararı alırlar. ve el ele gezerlerken Melise yakalanırşar. Melis ise Babası ile Bahrı el ele görünce çılgına Döner .ikiliyi ayırmaya çalışan Seçil ise Melisi Doldurdukça doldurur...

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

The Walking Dead Turkey - Seigard 02:01

The Walking Dead Turkey - Seigard

Az pişmiş tavuk döner yüzünden Kıbrıs gemisinde yayılan zombi virüsü tüm ülkeye saçıldı. Bir grup cesur genç zombilere dur diyor. Haydi sen de dur de...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Panther Teaser Trailer [HD] 01:52

Black Panther Teaser Trailer [HD]

Kral olarak yerini almaya Wakanda izole, teknolojik açıdan gelişmiş Afrika ülkesi için evine döner: Marvel Studios'un ‘Kara Panter’, ‘İç savaş, Kaptan Amerika’ olaylarından sonra T'Challa izler. Eski bir düşman radar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay! 04:29

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay!

Üzüm ile Haydar Efe'nin düğünü nihayet gerçekleşiyor; Evren'in ortaya çıkışı herkesi derinden etkiliyor! Bora, tarafından Çin'e gönderilen Evren bir yolunu bulur ve geri döner. Geri döndüğü zaman karşılaştığı düğün manza..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Ece Gürsel - Aptal Olma 03:35

Ece Gürsel - Aptal Olma

Aşktan ölen var mı oğlum aptal olma Isındı suyun kurusun huyun Körelmez aklın gözü çoktan tanıdık bu oyun Canını yakarım aklını alırım Gel iyisi mi biz bu işi sulhle çözelim Yıkanır ve ahlar temize çekilir günahlar Yeter..

Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gökçe Akyildiz Balayı Sonrası Akrabalarını Ziyaret Ettiler 02:32

Gökçe Akyildiz Balayı Sonrası Akrabalarını Ziyaret Ettiler

Gökçe Akyildiz ve Mustafa Özyurt balayidan döner dönmez akrabalari ziyaret etdiler..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı- Duygunun Yalanı Ortaya Mı Çıkıyor 02:52

İki Yalancı- Duygunun Yalanı Ortaya Mı Çıkıyor

Serkan, aşk hayatındaki olumsuzluklardan sonra annesinin bulduğu kızla evlenmeye karar veriyor ve olanlar oluyor! Duygu'nun, Alp'in sürpriz evlenme teklifine evet demesinden sonra yıkılan Serkan, aşk konusunda şanssız ol..

  • ANKA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinle Konuşan Genç Kız Cinin Gizemli Ziyareti 00:43

Cinle Konuşan Genç Kız Cinin Gizemli Ziyareti

Üniversiteye giden genç bir kızın evine akşam saatlerinde teyzesi ziyarete gelir. Bir süre teyzesiyle sohbet ederler. Saat gece yarısına yaklaşırken telefon fişinin sökük olduğunu gören kız şaşırır ve fişi yerine takar. ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce