#Dönmemen gerek dinle

Wissper - 32. Bölüm - Gülmeyen Deve 04:23

Wissper - 32. Bölüm - Gülmeyen Deve

Ufak tefek problemleri büyütmeye gerek yok! Sorunları hayvan dostları ile birlikte çözen sevimli kahramanımız Wissper’ın fısıltılarına kulak verin yeter!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 332 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç - Türk Popunun Zirvesindeyim 04:31

Serdar Ortaç - Türk Popunun Zirvesindeyim

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki akşam Etiler’de akşam yemeği yedi.Çıkışta konuşan Ortaç, “Müzik piyasasında kendinizi nerede görüyorsunuz?” sorusuna ise “Eski şarkılarımla hâlâ zirvedeyim, yeni şarkı y..

  • BETA tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Wissper - 34. Bölüm - Flamingo Dansı 04:44

Wissper - 34. Bölüm - Flamingo Dansı

Ufak tefek problemleri büyütmeye gerek yok! Sorunları hayvan dostları ile birlikte çözen sevimli kahramanımız Wissper’ın fısıltılarına kulak verin...

  • ÇocukTV tarafından
  • 317 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen Sorusuna Demet Akalın'dan Olay Yaratacak Açıklama 15:05

Reynmen Sorusuna Demet Akalın'dan Olay Yaratacak Açıklama

Önceki akşam Ebru Gündeş konserini izlemeye giden Demet Akalın, “Reynmen’in size açtığı 1 liralık tazminat davasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorularına “Yılın müzik adamı Ben Fero, üzerine konuşmaya gerek duymuyorum” ..

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Tarihin Emanetleri - Karslı Almanlar 30:02

Tarihin Emanetleri - Karslı Almanlar

Belgeselin 1. bölümünde; Kars'ın Karacaören köyünde yaşayan Alman ailelerinin yaşam biçimleri, gelenekleri, Osmanlı topraklarına geliş hikayeleri ve Kars halkı ile ilişkilerinin konu edilmektedir. Agust'a sahip çıkılması..

  • PengoTV tarafından
  • 286 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Plak Yapımı 00:36

Plak Yapımı

taş plakın nasıl yapıldığı bilmek güzel olsa gerek dimi ?..

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Otobüste Maske Yerine Yılan Takan Adam 00:15

Otobüste Maske Yerine Yılan Takan Adam

Corona virüse karşı almamız gerek en önemli önlemlerden biride maske , Britanya’da otobüse binen bir yolcu yüz maskesi olarak yılan kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler 00:23

Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler

Adetten olsa gerek damadın içine bir miktar para koyup kapı önünde bekleyenlere attığı mendili kapmak isteyen gençler küçük bir kaza atlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Bu da 'kaynak saç' dolandırıcılığı! 02:17

Bu da 'kaynak saç' dolandırıcılığı!

GÜZELLEŞİRKEN ÇİRKİNLEŞMEK BU OLSA GEREK... KUAFÖRÜ 5.5 SAAT UĞRAŞTIRIP, SAÇINA KAYNAK YAPTIRAN İKİ KADIN, PARAYI ÖDEMEDEN KAÇIP GİTTİ... BOŞA MESAİ YAPAN KUAFÖR, NASIL DOLANDIRILDIĞINI ANLATTI...

Güce dayanmayan savunma sporu 02:27

Güce dayanmayan savunma sporu

GÜÇ KULLANILARAK YAPILAN PEK ÇOK SAVUNMA SPORU VAR... BİZ ŞİMDİ SİZİ ÖZELLİKLE KADINLAR İÇİN GÜCE, KUVVETE GEREK KALMADAN, ODAKLANARAK KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRETEN ÇOK ÖZEL BİR PROGRAMLA TANIŞTIRALIM.....

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı 04:31

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek sahilinde tekne turunda denize giren kadın, deniz kaplumbağası tarafından bacağından ısırıldı. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise “Hayvanların besl..

Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Arabalara Dans Ettiren Araplar 00:22

Arabalara Dans Ettiren Araplar

Para var huzur var dedikleri bu olsa gerek. Yolda çeşitli marka arabalarla ilerleyen araplar adeta dans etmişler.....

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Umudumuz Şaban  Muhtar Adayı Konuşması 01:32

Umudumuz Şaban Muhtar Adayı Konuşması

Umudumuz Şaban filminde muhtar adayı Şaban'ın halka yaptığı konuşma. Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Ama çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmı..