#Dönmemen gerek dinle

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Waffle tarifi 05:27

Waffle tarifi

Waffel Tarifi Malzemeler Bu tariften ortalama15 tane cikiyor 3 tane yumurta 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi yarim cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu ..

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde 01:23

Bengü Sevgilisiyle Gecelerde

2017 yılını hem çok çalışarak hem de aşkı bularak geçiren şarkıcı Bengü'nün keyfi yerinde... Yaklaşık 7 aydır Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan Bengü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor.. “14 ŞUBAT’IN İLK DEFA BİR ANLAMI ..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım 06:25

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım

Bildiğiniz örgüleri unutun bambaşka bir şey yapacağız. Yalan :) Bildiğiniz balık sırtı örüyoruz. Günlük kullanımda hayat kurtaran saç örgüsünü hem yapımını basitleştirip hem de doğal bir görünüm vermeye çalışıyorum. Beni..

Konya Yöresine Ait Höşmerim Tarifi 10:51

Konya Yöresine Ait Höşmerim Tarifi

Malzemeler Yaklaşık 300 gram süt kaymagi Ben iki paket kullandım bir paketinde 170 gram vardı toplamda 340 gram kullandım ama 300 gram da kullanabilirsiniz bir problem olmaz.Almanyadakiler Türk bakkalindan kaymagi bulab..

İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Chia Tohumlu Kraker Tarifi 02:46

Chia Tohumlu Kraker Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi 03:27

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi

Pırasa yemeği için malzemeler: 1 adet büyükçe soğan Yaklaşık 250gr kıyma 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 500gr pırasa Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası Tuz, kırmızı pul biber(biber s..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..