#Dünyada 10 ülke ancak var

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MLB The Show 18  The Future İs Coming  Aaron Judge Cover Announce  PS4 00:46

MLB The Show 18 The Future İs Coming Aaron Judge Cover Announce PS4

Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this was only the beginning. Judge went on to have a record-breaking rookie season in 2017, was na..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4 01:00

The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4

No one can do it alone, check out the team behind Aaron Judge’s MLB The Show cover shoot. Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this wa..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deadstep Gameplay Trailer Psychological Horror Game 2018 07:15

Deadstep Gameplay Trailer Psychological Horror Game 2018

DEADSTEP Gameplay Trailer - Psychological Horror Game 2018 Deadstep is first person psychological horror game. One day, you will dream confined in a mansion. There is a invisible ghost in the mansion. Of course you can..

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir 01:46

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner çifti dün akşam “Daha” filminin galasında görüntülendi. Selin Şekerci yeni dahil olduğu diziyle ilgili konuşurken, Kaan Taşaner ise evlilik sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde “Siyah..

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle 1:17:14

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, at yarışlarına meraklı olan bir kadının yaşadıklarını konu edinir. Gönül, at yarışlarında rakibi Cemil’e yenilir. Bu yüzden Necdet adında bir çiftlik sahibinden yeni bir at almak ister. Ancak Necdet istem..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..