#Dünyada 10 ülke ancak var

Ülkelere Göre Gülme Şekilleri 01:13

Ülkelere Göre Gülme Şekilleri

Ülkelere göre gülme tipleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler 06:53

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler

Son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlikler, ABD'nin diplomatik nezaketten tamamen uzak ve adeta “küstüm” diyerek vizeyi askıya alması ve Türkiye'nin de buna aynı dil ile karşılık vermesiyle yeni bir aşa..

Gerçek Vatansever Kimdir 04:50

Gerçek Vatansever Kimdir

B u ülkede işini en iyi yapan insanlar, gerçek vatanseverdir. Ülkesi için sokağa çıkması gerektiğinde, sel olup akması gerektiğinde, susması gerektiğinde, sabretmesi gerektiğinde bunu tereddüt etmeden yapanlar, gerçek va..

McDonald’s, Starbucks, Burger King ve FG 06:04

McDonald’s, Starbucks, Burger King ve FG

ABD'li yazar Thomas Friedman, “sınırları içerisinde McDonald's olan iki ülke birbiriyle savaşmaz” tezini ortaya atmıştı. Şu ana kadar sanırım bu tezi yanlışlayan bir savaş çıkmadı. Ayrıca literatüre girmiş “McDonald'slaş..

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl 05:05

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl

15 Temmuz'un hemen sonrasında Türkiye ekonomisinde yaşanan toparlanmaya rağmen uluslararası kuruluşlardan ülke ekonomisine yönelik olumlu bir revizyonu ne yazık ki göremedik. O süreçte özellikle kredi derecelendirme kuru..

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle 00:10

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle

Ortadoğu'da etnik krizden beslenen ve PYD'yi silahlandıran Amerika'nın savaş açtığı ülke Çin, artık Türkiye ile daha yakın temas içinde olacak. Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez başdanışm..

Yabancıların Yılbaşı Eğlenceleri 10:32

Yabancıların Yılbaşı Eğlenceleri

Başka ülkelerde yeni yıl eğlenceleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audi  Nihai Yolculuğum 02:19

Audi Nihai Yolculuğum

Hızlı otomobiller, ülke şeritleri ve açık yollar ... Audi Sport Açık Yol Deneyimine Hoş Geldiniz..

  • BETA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerzek Şaban Kemal Sunal Film İzle 1:24:30

Gerzek Şaban Kemal Sunal Film İzle

Birbirine benzeyen ünlü bir gangsterle, filmlerde figüran oynayan bir garibanın öyküsü. Yönetmen Natuk Baytan Senaryo Erdoğan Tünaş Yapımcı Yahya Kılıç Görüntü Yönetmeni Mehmet Gün , Rafet Şiriner Süre 77 dk Tür Komedi, ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanal Gerçeklikte Son Nokta :Vatandaşlık verildi 01:40

Sanal Gerçeklikte Son Nokta :Vatandaşlık verildi

Suudi Arabistan, ünlü Hollywood yıldızı ve moda ikonu Audrey Hepburn'e esinlenerek tasarlanan Sophia adındaki robota vatandaşlık verdi. Suudi Arabistan böylece bir robota vatandaşlık veren ilk ülke oldu...

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı 03:07

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde ülke genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için yapılan uygulamaların Kocaeli ayağında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 22 aranan kişi yakalandı...

İlişki Banu Alkan Film İzle 1:21:20

İlişki Banu Alkan Film İzle

Çok ünlü bir fotomodelle, sapık eğilimli ve esrarkeş bir manken gencin öyküsü.. Tür: Dram Yapım Yılı: 1983 Süre: 85 dk Özellikler: 35 mm, Renkli Vizyon Tarihi: Aralık 1983 Ülke: Türkiye Dil: Türkçe Yönetmen: Temel Gürsu ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samson Orijinal Tanıtım Fragmanı 01:08

Samson Orijinal Tanıtım Fragmanı

Samson Orijinal Teaser Film : Samson Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen Bruce MacDonald Oyuncular: Jackson Rathbone, Billy Zane, Taylor James devamı Tür: Aksiyon, Dram Ülke: ABD..

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı 01:08

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı

The Post Orijinal Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi:5 Ocak 2018 Yönetmen:Steven Spielberg Oyuncular: Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie devamı Tür:Dram, Gerilim Ülke:ABD..

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:22

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet: Bilinmeyen kriptozoolojik yaratık Yeti, insan olarak bilinen zor yaratıkların gerçekten varlığına inanmaktadır. Animasyon filminin yönetmen ve senaristliğini Kare..

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu 02:13

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu

Kuveytli gazeteci Abdullah Hadleg, katıldığı bir programda skandal açıklamalar yaptı. Hedleg, İsrail'in Birleşmiş Milletler'de yeri olduğunu, barış ve kardeşliğinin de çoğu ülke tarafından tanındığını söyleyerek, Allah ..

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı 02:02

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı

Vizyon tarihi: 5 Ocak 2018 (1s 34dk) Yönetmen: Mark Gill Oyuncular: Jack Lowden, Jessica Brown Findlay, Jodie Comer Tür: Biyografik, Dram Ülke: İngiltere Filmde, müzik dünyasının en özgün isimlerinden Morrissey'in, 1970..

Iphone 8 Fıkrası 00:34

Iphone 8 Fıkrası

Ülke genelimizin aylık gelirinin üzerinde bir ücrete sahip olan Iphone 8 ile ilgili harika bir fıkra..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ruh Bölgesi serisinin dördüncü filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan, genç isim Adam Robitel üstleniyor. Senaryoda Leigh Whan..

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı 01:19

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı

İHH ile Memur-Sen üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki amacıyla yarın ülke genelinde cuma namazı sonrası Kudüs Cuma'sı adıyla eylemler yapacak...

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj 00:34

O Er'e Komutanından Ders Gibi Mesaj

Edirne'nin Keşan ilçesinde görev yapan jandarma uzman çavuş Devran Uzun'un sosyal medya üzerinden sokak kedilerini beslerken paylaştığı video büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz günlerde bir askerin kediye işkence görüntüle..

Neden Pokemon GO Bağımlısı Olduk 04:19

Neden Pokemon GO Bağımlısı Olduk

Niantic'in bu yaz Avusturalya ve Yeni Zellanda'da kullanıma sunduğu artırılmış gerçeklik Pokemon Go oyunu, sınır tanımadı ve bu iki ülke dışında yaşayan Pokemon hayranları vakit kaybetmeden oyunu indirip oynamaya, hatta ..

Half Magic Orijinal Fragmanı 02:27

Half Magic Orijinal Fragmanı

Half Magic Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Half Magic, kadınların seks, iş hayatı ve arkadaşlık gibi konularda güç kazanmalarını işliyor. Erkek egemenliğinden bıkmış usanmış üç kadın bir araya geliyor ve yeni kurdukları ..

Futbol Maçını İzleyebilmek İçin Duvara Tırmanan İranlı Kadın 00:59

Futbol Maçını İzleyebilmek İçin Duvara Tırmanan İranlı Kadın

Kadınların futbol maçını izlemesinin yasak olduğu ülke İran'da bir kadın stadyumun duvarına tırmanıp maçı izliyor..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Louis ve Luca Büyük Peynir Yarışı Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:05

Louis ve Luca Büyük Peynir Yarışı Türkçe Dublajlı Fragmanı

Solan ve Alvaro arasında gizli bir bahis vardır. Klepp Old, evini ve dahi mucit Reodor Felgen'in atölyesini kaybeder.Her ikisi de kazanmak için savaşa müttefiklerini getirecektir. Vizyon tarihi: 4 Mayıs 2018 (1s 16dk) Y..

Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:36

Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın Türkçe Dublajlı Fragmanı

Ailesi sonbaharda göçen, uçmayı öğrenememiş bir yağmurkuşu, kutup soğuğu, hain düşmanları ve kendine rağmen gelecek baharda sevdiğine kavuşmak için hayatta kalmak zorundadır. Vizyon tarihi: 9 Şubat 2018 Tür: Animasyon ..

Blockers Orijinal Fragmanı 02:34

Blockers Orijinal Fragmanı

Blockers Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar. Vizyon tarihi: 29 Haziran 201..

Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı 01:01

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Bora Egemen'in üstlendiği Hadi Be Oğlum filminin başrollerine Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi yer alıyor. Vizyon tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen: Bora Egemen Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Ali..