#Dünyada 10 ülke ancak var

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:45

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy H

250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaüstü bilgisini, bugünkü Sleepy Hollow'u rahatsız eden şeytani güçleri yenmek için adamıştır. Ancak geçen sezonun iklim olaylarını takiben, Crane'in ..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Bellevue 1 .Sezon  3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:12

Bellevue 1 .Sezon 3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:40

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytanın Peşinden Giden Cinler  Cuhenna Cin Kabilesi 15:02

Şeytanın Peşinden Giden Cinler Cuhenna Cin Kabilesi

Cuhenna Cinleri.. işte bu ayetlerde geçen insanların taşkınlığını arttıran ve Allah hakkında yalanlar uyduran Cin Kabilesi. Onlar en kinci ve gaddar olan Cinnilerdir. Öyle tehlikelidirler ki diğer cin kabileleri bile onl..

  • ZULMA tarafından
  • 6.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Hapishane Animasyon Kısa Film 07:47

Hapishane Animasyon Kısa Film

Animasyon filmler de kısa film alanında önemli bir yere sahiptir. 1930'lardan sonra film şirketleri tiyatro salonlarında gösterilecek uzun filmler ve animasyon/çizgi filmler çekmeye başladılar. 1960'lardan bu yana ise k..

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:10

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle

Andrew Mogel ve Jarrad Paul ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı dramatik komedi türdeki filmin başrollerinde Jack Black ile beraber X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Scott rolünü üstlenen James Marsden’i g..

  • Tv Series tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce