#Dünyada 10 ülke ancak var

 İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları! 01:05

İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları!

Hyundai'nin performans serisi olan N kolunun üyesi yeni i30N, standart ve performans paketli olarak iki versiyon olacak. İki versiyon da 2.0lt turbo dört silindirli motora ve 6 ileri manuel şanzımana sahip. Standart vers..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ta Hedef Değişti 01:12

Beşiktaş'ta Hedef Değişti

Forvet transferinde Khouma Babacar zora girince Alvaro Negredo ismine yönelen Beşiktaş, başka isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Negredo için öncelikle kiralama formülünü düşünen Beşiktaş, 31 yaşındaki tecrübeli İspa..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çember 4.Bölüm  Kızımı Bulun Fragman 00:51

Çember 4.Bölüm Kızımı Bulun Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Aslan'dan Erken Veda 04:57

Aslan'dan Erken Veda

İsveç'te Östersunds'a 2-0 yenilerek herkesi şaşırtan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda da istediğini alamadı, Avrupa'ya çok erken havlu attı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Östersunds'la ..

  • OFSAYT tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inter'den Fenerbahçe'ye Müjde! 00:26

Inter'den Fenerbahçe'ye Müjde!

Fenerbahçe, yeni golcüsü İtalya'da buldu. Gabriel Barbosa'yı kiralama konusunda Inter'le anlaşan Sarı Kanarya, Brezilyalı golcüyle anlaşmaya çalışıyor.Geçen sezon Santos'tan 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 3.Bölüm Fragmanı 01:00

Rüya 3.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Çember  6.Bölüm Fragmanı (Aleyna'nın Son Günü) 00:52

Çember 6.Bölüm Fragmanı (Aleyna'nın Son Günü)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Büyük Umutlarla Başlayan 'Meryem' Dizisi Reytingde Çakıldı! 00:35

Büyük Umutlarla Başlayan 'Meryem' Dizisi Reytingde Çakıldı!

Kanal D ekranlarında yeni başlayan 'Meryem' dizisi reytingde istediği başarıyı yakalayamadı. Fox TV'nin 'No:309' adlı dizisi yine birincilik koltuğundaki yerini aldı. Kanal D ekranlarında çok iddialı başlayan 'Meryem' di..

  • ANKA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı 00:53

Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Diploması olmamasına rağmen zayıflamak isteyenlere diyet programı uygulatan ve birçok kez Sağlık Bakanlığı'na şikayet edilen Şeyda Coşkun hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Ünlü isimlere diyet programları uygulayan..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Kağıtçı Filmindeki Hata Yıllar Sonra Fark Edildi 00:29

Üç Kağıtçı Filmindeki Hata Yıllar Sonra Fark Edildi

Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Üç Kağıtçı filminde, Sabahat Işık'ın sahneler arasında kıyafetini değiştirdiği, dikkatli izleyici tarafından yıllar sonra fark edildi. Kemal Sual filmleri birçoğumuz için efsanedir. Ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 2017  Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu 00:47

2017 Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu

Irak’ta yapılan güzellik yarışmasında 2017 Miss Irak seçilen Viyan Amir Nuri Süleyman, Hülya Avşar’la aynı kaderi paylaştı, tacı geri alındı, 2017 Miss Irak güzelinin sonu Hülya Avşar'ın sonuyla aynı oldu Irak’ta yapıla..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme 01:17

İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme

Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Arda Turan, İspanyol basınında haber olmaya devam ediyor. Yüksek tirajlı spor gazetesi Marca'dan, yıldız futbolcu ile ilgili çok ilginç bir yorum geldi. Simeone'yi Messi..

  • OFSAYT tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor! 01:04

Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor!

Galatasaray, Arda Turan'ın transferi için geri sayıma geçti.Barcelona'da mutlu olmayan Arda için harekete geçen sarı kırmızılılar, ilk temaslarından olumlu yanıt aldı.Arda da sarı kırmızılı formayı giymek istediğini ilet..

  • OFSAYT tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü 02:58

Wolverine - Wolverine & Shingen Dövüşü

Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gi..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce