#Dünyada 10 ülke ancak var

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü Güneş Koruyucusu 12:17

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü G

Merhaba!❤️️ Bu videoda bu ay çok sevdiğim ürünlere yer verdim. Hamileler veya doğal ürünler tercih edenler için ter kokutmayan doğal deodorant, cilt bakımı için maske, makyaj üstüne sürülebilen güneş koruyucu, platin saç..

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı 14:08

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı

Bu videomda yemekten daha değerli neler var onları göstermeye çalıştım ama annemle babam dışında bir şey bulamadım. Belki uyku...

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk 04:07

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk

Derin bir dosyayla sert bir giriş yapmaya var mısınız? Konumuz : Halı Saha Legends. Stolkie ile Dünya Kupası'nın gerçek yıldızları! Sizin gözlemlediğiniz tipler nasıl? Yorumlarda onlara bir selam bırakın...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı 14:08

Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı

Hiç makyaj yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden,makyaja ayıracak sadece 10 dakikam var diyenleri buraya alalım..

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur 10:25

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur

Veee Likit Mat Rujlarımın 3. videosunu sonunda paylaşıyorum! ???? Her renk var resmen.???? Toplam 24 renk gösterdim sizlere pekiiii en sevdiğiniz renkler ve marka hangileri? Bana kesinlikle yazın. Zevklerinizi merak ediy..

Yavru Kediyi Korumaya Çalışan Güvercin 00:46

Yavru Kediyi Korumaya Çalışan Güvercin

Hayvanlardan öğrenecek çok şeyimiz var! Yavru kediyi kanatlarının altına alan güvercinin kediyi korumaya çalışması yüreğinizi ısıtacak...

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir 08:30

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir

Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı bu sezon Turabi ile olan kavga görüntüleri ile gündemde. Peki Adem Kılıççı aslen nereli, asıl mesleği ne ve herkesten sakladığı sevgilisi kimdir biliyor musunuz? Boksta derece sahi..

  • BETA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru 04:49

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru

İnci gibi dişler, pürüzsüz bir cilt, pırıl pırıl parlayan saçlar! Nasıl? Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla bir güzellik ve kusursuzluk abidesi gibi duruyor değil mi? Ama pek öyle değil. Onun da mümkün olduğun..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrik Cezalı Kapışma 16:34

Elektrik Cezalı Kapışma

Bu videoda zorlu bir kapışma var. En küçük kartı çeken elektrik cezası alıyor. Voltaj her seferinde yükseliyor. Bakalım kim, ne kadar elektrik yiyecek?..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kedinin Ayna Üzerinde Amansız Uğraşı 00:31

Kedinin Ayna Üzerinde Amansız Uğraşı

Kedinin ilginç bir şekilde ayaklanıp ayna karşısında devamlı patileriyle tırmalamaya çalışıyor. Büyük ihtimal karşısında başka kedi var sanıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Tek Marka Makyaj Essence 15:05

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj Essence

Tek marka makyaj yapsam tabii ki uygun fiyatlı yapardııımm öyle de oldu. ???? Essence mükemmel ötesi güzel bir marka. Bir sürü iyi ürünü var ve cruelty free yani hayvan deneyi yapmıyor!..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim 11:48

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim

Çooohh sııcaaahhh! ???????? Merhaba güzellerim. İlk kez favoriler videosu çektim umarım olmuştur bu. ???? Biraz heyecan var hadi bakalım hayırlısı. ???? Hem son birkaç aydır çok severek kullandığım makyaj ürünlerimi göst..

Mezuniyet - Kep Nasıl Takılır - Makyajım , Şal Bağlama 14:37

Mezuniyet - Kep Nasıl Takılır - Makyajım , Şal Bağlama

Mezuniyet zamanını kaçırmadan videoyu yetiştirdiğim için çok mutluyum❤ Mezuniyet makyajımı sizlerle paylaştım ayrıca mezuniyet kombinimi de var ve elbisem 50 tl ! sizlerden aldığım soru üzerine mezuniyet şal bağlama tarz..

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

Tuhaf Becerileri Ve Benzersiz Yetenekleri Olan İnanılmaz İnsanlar 10:16

Tuhaf Becerileri Ve Benzersiz Yetenekleri Olan İnanılmaz İnsanlar

Bu harika insanların biraz tuhaf becerileri ve garip yetenekleri var! Garip ve bir o kadar tuhaflar ama bu insanlar inanılmaz! Esnek kavgacılardan yoga topu oyunlarına, sualtı rubik küpüne kadar her şey - bu insanlar yet..

  • JET TV tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bisikletlilerin Önüne Çıkan Yavru Ayı 00:28

Bisikletlilerin Önüne Çıkan Yavru Ayı

Bisikletlilerin önüne yavru ayı çıkınca korkudan anne ayıyı var mı diye etraflarına bakınan bisikletlilerin o görüntüleri....

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce