#Dünyada 10 ülke ancak var

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu 02:22

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu

BİRKAÇ DAMLA SUDAN KOPAN BİR FIRTINANIN HABERİ VAR SIRADA... EVDEKİ HALIYI YIKAYIP BALKONA ASAN KOMŞUSUNA SİNİRLENEN ADAM,,, 'AŞAĞI SU DAMLIYOR' DİYE ÖFKELENDİ... SİLAHINI ÇEKİP 11 YILLIK KOMŞUSUNU VURDU.....

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar 02:31

İkna timleri kapı kapı dolaşacaklar

Neredeyse her 4 kişiden1’i randevu alıp sağlık merkezlerine gitmeyenler var. Sağlık Bakanlığı aşı ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırmak için düğmeye bastı...

İstanbul'da kiralar uçtu! 01:50

İstanbul'da kiralar uçtu!

EV KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ BİR HABER VAR... SON VERİLERE GÖRE, İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 10.81 ARTTI... BAZI İLÇELERDEKİ ARTIŞ İSE YÜZDE 25'E DAYANDI...İŞTE O İLÇELER VE ARADAKİ FİYAT FARKI.....

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı 02:55

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı

Salgını fırsata dönüştürme çabasında olanlar var. Bazı özel hastaneler yasal olmamasına rağmen Korona virüs hastalarından ücret talep ediyor...

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir! 01:57

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir!

BİR KAĞIT TOPLAYICISI DÜZCE'DE POLİS DENETİMİNE TAKILDI. EVİM KİRA, 6 AYLIK OĞLUM VAR DEDİ, CEZA YEMEMEK İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULUP YALVARDI AMA YİNE DE CEZA YEMEKTEN KAÇAMADI...

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nehir taştı, buzullar kıyıya vurdu 01:10

Nehir taştı, buzullar kıyıya vurdu

İBRETLİK GÖRÜNTÜLER VAR SIRADA... İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE ÇÖZÜLEN BUZULLAR, NEHİR YATAĞINA SIĞMADI... TSUNAMİ ETKİSİYLE KIYIYA VURDU...

Gecelik 10 bin lira 02:18

Gecelik 10 bin lira

Türkiye’de korona virüs tedavi hizmeti ücretsiz. Bunu suiistimal eden özel hastaneler de var. atv Haber bazı özel hastaneleri aradı ve tedaviyi sordu. İşte alınan cevaplar...

Dünya, Çin roketini takip ediyor 01:47

Dünya, Çin roketini takip ediyor

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklanmıştı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var. İtalyan gökbilimci Gianluca Ma..

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

7 gün 24 saat müsilaj temizliği 02:59

7 gün 24 saat müsilaj temizliği

Marmara’da salya temizliği başladı ama akıllarda yanıt bekleyen sorular var. Mesela müsilaj deniz yaşamını etkiler mi? Bu dönemde balık yemek güvenli mi?..

7 şehirde müsilaj harekatı 01:52

7 şehirde müsilaj harekatı

KABUSUN BOYUTU BÜYÜK... AMA MARMARA'YI ESİR ALAN MÜSİLAJDAN KURTULMANIN ÇARESİ DE VAR ELBETTE... O SEFERBERLİK BUGÜN İSTANBUL CADDEBOSTAN SAHİLİNDE RESMEN BAŞLADI... MÜSİLAJLA SAVAŞ 7 İLDE TAM 3 YIL BOYUNCA SÜRECEK...

Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Senin 06:07

Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Senin

aldığım her nefesin birisi senin hasret sarhoşuyum dolaşır dilim gittiğim yolların kenar köşenin attığım her adımın birisi senin paylaşırım seni yalnız seninle gündüzler seninse geceler benim bildiğim bir his var sana i..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde 03:50

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde

Şeytan dürttü hislerime tav oldum Tav oldum tav oldum aman Benliğimden taştım bu gün lav oldum Lav oldum lav oldum aman Canım çekti bir güzele av oldum Düşünmedim yarınımı, sonumu Ellerimle çizdim kader yolumu Yo..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Patikadan beter çarşı yolu! 02:19

Patikadan beter çarşı yolu!

BALIKÇILAR ÇARŞISI, İSTANBUL ÜSKÜDAR'IN EN KALABALIK YERLERİNDEN... AMA BUGÜNLERDE O ÇARŞIYA GİDEN BİN PİŞMAN... TÜMSEKLER, SU DOLU ÇUKURLAR, ETRAFA SAÇILMIŞ KOCA TAŞLAR ESNAFI DA MÜŞTERİYİ DE CANINDAN BEZDİRİYOR... O YO..

Sıra dışı tamirhane! 02:29

Sıra dışı tamirhane!

ANKARA'DAKİ SIRA DIŞI OTO TAMİRCİ DÜKKANINA GİRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR. ÇÜNKÜ İÇERİDE BİLARDO MASASINDAN OYUN KONSOLUNA, KİTAP OKUMA KÖŞESİNDEN SİNEMA SALONUNA KADAR BİRÇOK AKTİVİTE İMKANI VAR... ARACINI TAMİRE GÖTÜRE..

Real Madrid 3-0 Sevilla Destacados Copa del Rey 04_01_17 06:51

Real Madrid 3-0 Sevilla Destacados Copa del Rey 04_01_17

Maksimum hedef Real Madrid, kendisi için bir zaferle sadece kendisi için Club World Cup'ı geri döndü ve şimdi yerli sahnede kazanmaya devam etmek istiyor. Zinedine Zidane defalarca ekibinin kazanma ve örnekler ile Kral K..