#Dünyada 10 ülke ancak var

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

780 bin liralık vurgun! 02:14

780 bin liralık vurgun!

İSTANBUL'DA YAŞANAN AKILALMAZ BİR HIRSIZLIĞIN HABERİ VAR SIRADA... TÜRLÜ NUMARALARLA 30 YILLIK KUYUMCUYU KANDIRAN ADAM, KAŞLA GÖZ ARASINDA 780 BİN LİRA ÇALDI... ÜSTELİK KUYUMCUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE... BAKIN BUNU NASIL YAPTI.....

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

2. el araç piyasası gaz kesti! 02:12

2. el araç piyasası gaz kesti!

ARAÇ VAR SATIŞ YOK..

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Ekmek fırınında skandal! 01:25

Ekmek fırınında skandal!

EN OLMAYACAK YERDE, EKMEK FIRININDA YAPILAN BİR REZALETİN HABERİ VAR SIRADA... BİR ÇALIŞAN EKMEK HAMURUYLA OYNADI... HAMURU TEKMELEDİ, TAVANA ATTI. MİDE BULANDIRAN OYUN SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA VAN'DAN YOLLAND..

Maske çenede, sinirler tepede! 01:29

Maske çenede, sinirler tepede!

İSTANBUL METROSUNDA GENÇ BİR ADAM MASKESİNİ ÇENESİNE İNDİRİNCE TANSİYON YÜKSELDİ. YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI. SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLEN O ANLAR VAR SIRADA.....

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Şirinler çetesine operasyon! 02:16

Şirinler çetesine operasyon!

ŞİRİNLER DİYE BİLİNEN SUÇ ÖRGÜTÜNE 4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADANA'DAKİ ADRESLERİN BİRİNDE İŞTE BU AKILALMAZ GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI. 2 KİŞİ DARACIK KAFESLERE KAPATILMIŞ, 20 GÜN BOYUNCA DIŞARI ÇIK..

Allı turnaların esrarengiz ölümü 02:16

Allı turnaların esrarengiz ölümü

Tuz gölünün gelini allı turnalardan kötü haber var her yıl bölgede kuluçkaya yatan flamingolar bu yılda geldiler ama esrarengiz bir şekilde telef oldular..

Kapı, pencere açamıyorlar 02:09

Kapı, pencere açamıyorlar

İstanbul Beykoz’da adeta tırtıl istilası var. Öyle ki bahçelerdeki hemen hemen bütün ağaçların yapraklarını yediler. Kapı pencere açamayan ahali yetkililerden yardım bekliyor...

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı! 01:45

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı!

Karadeniz sahillerinde son günlerde peş peşe boğulma haberleri geliyor. Birçok noktada denize girmek yasaklandı. Peki boğulmaların sebebi iyi yüzme bilmemek mi? Hayır! Çünkü denizde gizli bir tehlike var. Adı: RİP akıntı..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Herkesin siniri zıpladı! 02:17

Herkesin siniri zıpladı!

TÜRKİYE SİNİRDE ZİRVEYİ ZORLADI. YAPILAN SON ARAŞTIRMAYA GÖRE TÜRKİYE ÖFKE LİGİNDE 2. SIRADA.. SOKAKLARIMIZDA HEMEN HERKES PATLAMAYA HAZIR DOLAŞIRKEN FİNLANDİYA'DA İSE TAM TERSİ BİR TABLO VAR.....

Arsız hırsızın yeni macerası! 02:12

Arsız hırsızın yeni macerası!

OSMAN AMCA'YI HATIRLAYACAKSINIZ... 'KARIM EVDEN KOVDU, AÇIM, YATACAK YERİM YOK' YALANIYLA OTO YIKAMACIDA İŞE BAŞLAMIŞ, DAHA İLK GÜNDEN DÜKKANI SOYUP KAÇMIŞTI... ARSIZ HIRSIZDAN YENİ HABER VAR... AYNI TAKTİKLE BİR OTO YIK..

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..