#Dünyada 10 ülke ancak var

Afetin yeni görüntüsü 02:42

Afetin yeni görüntüsü

BATI KARADENİZ'DEKİ BÜYÜK FELAKETİN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ. SULAR ÇEKİLDİKÇE BİLANÇO DAHA DA AĞIRLAŞTI, CAN KAYBI 62, BİR YANDA BÜYÜK ACI,, DİĞER YANDA İSE KAYIP YAKINLARININ UMUTLU BEKLEYİŞİ VAR.....

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Dijital hastalıklar hızla yayılıyor 02:46

Dijital hastalıklar hızla yayılıyor

Çağın sorunu dijital hastalıklar. Bakın aralarında neler var neler!..

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü! 02:42

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü!

Sel felaketi sonrası gözler dere yataklarındaki yapılara çevrildi. Ne yazık ki İstanbul'da da manzara aynı. Yani birçok dere yatağında yapılaşma var. Uzmanlara göre bir an önce derelerin ıslah edilmesi ve yapıların dere..

İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

Komşuların bitmeyen kavgası! 02:24

Komşuların bitmeyen kavgası!

KOMŞULARIN BİTMEK BİLMEYEN KAVGASI VAR SIRADA... SHOW HABER KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ O MAHALLEYE GİTTİ. İKİ TARAFA DA NEYİ PAYLAŞAMADIKLARINI SORDU...

En Tatlı Zehir Şeker! Diyabet, Obezite, Kanser, Körlük... 04:19

En Tatlı Zehir Şeker! Diyabet, Obezite, Kanser, Körlük...

DÜNYA'DA 3 MİLYAR, TÜRKİYE'DE 20 MİLYON OBEZ VAR..

Korsan tarife! 01:38

Korsan tarife!

BAŞTA İSTANBUL OLMAK ÜZERE, BÜYÜKŞEHİRLERİN TÜMÜNDE İSTİSNASIZ TAKSİ KRİZİ VAR.. HİZMET KALİTESİ DÜŞÜNCE, KORSAN TAKSİCİLERE DE GÜNDOĞDU.. KURDUKLARI AĞ ÜLKENİN 4 KÖŞESİNİ SARDI...

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev stili hamburger modası! 02:39

Ev stili hamburger modası!

EV STİLİ HAMBURGER RESTORAN ZİNCİRLERİNİN TAHTINI SALLADI... ARTIK DAHA BUTİK MUTFAKLARDA PİŞEN SAĞLIKLI HAMBURGERLER REVAÇTA... AMA ONUN DA KRİTERLERİ VAR... NELER Mİ, BİRLİKTE İZLEYELİM.....

Maske Takma Olayını Çok Yanlış Anlayan Teyze 00:25

Maske Takma Olayını Çok Yanlış Anlayan Teyze

Pandemi döneminin vazgeçilmezi olan maskeyi hala takmayı dahi bilmeyenler var. Buna örneklerden biride bu teyze.....

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Oyunculuk tuzağına dikkat! 02:21

Oyunculuk tuzağına dikkat!

REKLAM VEYA DİZİLERDE OYNAYIP ŞÖHRET BASAMAKLARINI TIRMANMAK İSTEYENLER DİKKAT... TELEFONUNA KRİTERLERİNİZE UYGUN PROJE VAR MESAJI GELİRSE BU TUZAĞA DÜŞMEYİN.. ÇÜNKÜ OYUNCU OLMA HAYALİYLE DOLANDIRILABİLİRSİNİZ...

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Özbekistan'ın Yıldızına Türk İmzası 03:19

Özbekistan'ın Yıldızına Türk İmzası

Özbekistan, bağımsızlığının 30. yılını kutladı. Taşkent'teki yeni Özbekistan Parkı'nda bağımsızlık anıtı açıldı. O anıtta Türkiye'nin imzası var...

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor? 03:24

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor?

Esnafların pek çoğu uzun süreden beri eleman bulamadıklarından yakınırken, vatandaşlar ise sağladıkları şartların yeterli olmaması sebebiyle esnafların eleman bulamadıklarını öne sürüyor. Peki, sizce işsizlik mi, yoksa i..

Bu araba yüzüyor! 02:15

Bu araba yüzüyor!

ŞİMDİ SİZE BİR SORUMUZ VAR... OTOMOBİLLE DENİZ KEYFİ OLUR MU? SİZDEN ÖNCE BİZ SÖYLEYELİM, EĞER EN AZ 250 BİN LİRA VERİRSENİZ OLUR... NASIL OLACAĞININ DEYATLARI İSE HABERİMİZDE.....

Çocuklar ve Korona virüs aşısı 05:35

Çocuklar ve Korona virüs aşısı

“Aşı konusunu terazi gibi düşünmeliyiz. Artı ve eksileri düşünmeliyiz. Her aşının ufak tefek kişisel farklıkları var ama virüs kadar mı bunu sorgulamalıyız”..

Koronavirüs Mevsimsel Grip mi Oluyor 01:18

Koronavirüs Mevsimsel Grip mi Oluyor

BELİRTİ VAR AMA TESTLER NEGATİF..