#Dünyada 10 ülke ancak var

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun 01:35

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

TIPKI FİLM SAHNESİ GİBİYDİ, SİLAHLI SOYGUNCU AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ ÇALIŞANLARA SİLAH ÇEKTİ, KASADA NE VAR NE YOK ALIP KAÇTI... ÇALIŞANLAR YAŞADIKLARI ŞOKU UZUN SÜRE ATLATAMADI..

Kombiyi açmayan komşuya dava 02:21

Kombiyi açmayan komşuya dava

Komşuların birbirlerine karşı ısınma konusunda yasal yükümlülükleri var. Siz yakıyorsanız komşunuz da kombisini yakmak durumunda...

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Kar İstanbul'a geri dönüyor 01:39

Kar İstanbul'a geri dönüyor

BAHARI BEKLEYENLERE, ATKILARDAN, BERELERDEN SIKILANLARA KÖTÜ BİR HABERİMİZ VAR. METEOROLOJİ UYARDI, KAR İSTANBUL'A YENİDEN GELİYOR...

İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor 01:08

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor

BİR YANDAN İŞİNİ YAPIYOR, BİR YANDAN SANATINI KONUŞTURUYOR. TRABZON ARAKLI BELEDİYESİ'NDE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN EROL CEYLAN'IN, TOZLU CAMLARA PARMAĞIYLA ÇİZDİĞİ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ RESİMLER VAR SIRADA...

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı 01:55

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı

BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN HİÇ TANIMADIĞI BİRİNİN KAZA MASRAFLARINI ÖDEYEN, O YETMEZMİŞ GİBİ SİGORTA POLİÇESİ ÜÇE KATLANAN BİR SÜRÜCÜNÜN İSYANI VAR SIRADA... EKSPER HATASI, BAKIN BAŞINA NE İŞLER AÇTI.....

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Yine Bir Şemsiye Hikayesi 01:36

Yine Bir Şemsiye Hikayesi

3 YIL ÖNCE OSMANİYE'DE İZLENME REKORU KIRAN UÇAN ŞEMSİYE VAKASI YİNE TEKRARLANDI... BU KEZ YİNE BAŞROLDE BİR ŞEMSİYE VAR... FIRTINAYLA BİRLİKTE HAL ÇALIŞANI BAKIN NELER YAŞADI...

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu 04:53

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tartıştığı Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman'ı darp ettiği iddia edilen Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, Birbirimize fiziki olarak temas ettik. Tek taraflı bir darp olmadı. Benim de di..

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağız 01:06

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağı

Aerobik cimnastik dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Önümüzdeki sene hem dünya şampiyonası hem de dünya oyunları var. Türkiye adına ilk defa dünya oyunlarına katılan sporcular olarak Amerika'ya gidiyoruz dedi...

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali 03:00

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali

İSTİKLAL CADDESİ'NDE SOKAK MÜZİSYENLERİNİ BİLMEYENİMİZ YOKTUR... ONLARDAN BİRİ VAR Kİ ELİNDEKİ YOĞURT KOVASIYLA HARİKALAR YARATIYOR, AİLESİNİ İSE ORADAN KAZANDIĞI PARAYLA GEÇİNDİRİYOR. SHOW HABER EKİBİ, ONUN YANINDAYDI V..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..