#Dünyada 10 ülke ancak var

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi 05:07

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi

Bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülenen İren Derici, muhabirlerin sorularını ayak üstü de olsa yanıtladı. Yeni yılla ilgili beklentileri..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay 00:21

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay

2018’e Kıbrıs’ta giren ünlülerden Sıla ve Ahmet Kural çifti, önceki akşam Atatürk havalimanında görüntülendi. Son dönemde, sıra dışı tarzıyla dikkat çeken Sıla, saç modeliyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. ..

  • BETA tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Pasta Tarifi 10:39

Çilekli Pasta Tarifi

Alt tabanindaki pandispanyasi icin gerekenler 3 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi seker(80 gr) 4 yemek kasigi siviyag(30gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(100gr) 1 yemek kasigi sirke 1 paket vanilya yarim pa..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin 05:28

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin

Şarkılarım Dağlara (1994) - GAM MÜZİK Dinle Söz - Müzik: Anonim Derleyen: Ahmet Kaya Saza niye gelmedin Söze niye gelmedin Gündüz belli işin var Gece niye gelmedin Üç gün dedin, beş gün dedin Aylar oldu gelmedin Geçen..

  • PengoTV tarafından
  • 3.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..