#Dünyada 10 ülke ancak var

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Mazlumların Dostu Türkiye 01:38

Mazlumların Dostu Türkiye

Bugün dünya insani yardım günü... Türkiye dünyada yaptığı insani yardımlarla dikkat çekiyor. Türkiye, özellikle mültecilere yaptığı yardımlarla milli gelirine oranla en fazla insani yardım yapan ülke konumunda bulunuyor...

Early Man Orijinal Fragmanı 02:26

Early Man Orijinal Fragmanı

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal ses..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

YEŞİL FENER Green Lantern 1:54:00

YEŞİL FENER Green Lantern

Özet ve Detaylar Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları, gizemli bir evrende yüzyıllardır var olan bir birliktir. Düzen koruyucusu bu savaşçı birliğinin her üyesinin süpergüçlü bir yüzüğü ..

  • Film İzle tarafından
  • 11.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Hindistan'ın En Güzel 10 Kadını 01:28

Hindistan'ın En Güzel 10 Kadını

Artık hint dizileri sayesinde adını ülke sınırlarının dışına taşıyan ve ilk 10 a giren Hintli bayan oyunculardan oluşan top ten listemizi açıkladık.iyi seyirler....

  • ANKA tarafından
  • 2.384 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler 00:55

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler

Örnek alınması gereken ülkelerin belki de en başında gelmesi gereken ülke Japonya'dır. Okyanusun ortasında adalardan oluşan bir ülke olan Japonya, yaşadığı doğal afetlerle de ayakta kalmasını en iyi bilen ülkelerden biri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı 01:28

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı

Irak'ın toplam borcu ülke nüfusuna dağıtıldığı zaman her vatandaşın 6 bin dolar borçlu olduğu ortaya çıkıyor. Irak Meclisi Maliye ve Ekonomi Komisyonu Sözcüsü Ahmed Hacı Reşid, Maliye Bakanlığı'nın komisyonumuza verdiği..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Taner'in Öpüşme Cezalı Oyun Yapması 13:59

Survivor Taner'in Öpüşme Cezalı Oyun Yapması

Maceracı Taner Bu Seferde Ülke Ülke Geziyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geç Kalan Yolcuyu Alan Kaptan 01:38

Geç Kalan Yolcuyu Alan Kaptan

Ülke ülke gezen devasa yolcu gemilerinden biri tam limandan ayrıldığı esnada bir yolcunun gemide olmadığı fark edilince geri dönmüş ve yolcuyu yanaşıp almış...

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye… 10:07

Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye…

Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan ortak görüşte. Bu üç ülke Karabağ sorununun çözümü için sizce neler yapabilir? Peki bu 3 ülke birleşirse ne olur?..

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1 25:21

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Gürcistan ve Azerbaycanı fethettik. Orta Doğu da karışıklıklar başl..

  • Emrullah tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CIA'dan Örtülü Ültimatom! 2:02:07

CIA'dan Örtülü Ültimatom!

Mültecilere Dikkat! Ülke Geneline Yayılabilir! Önlem Alınmazsa Kaos!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Herşey senaryo! 41:08

Herşey senaryo!

O ülke adım adım nasıl büyüdü?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 11 ay önce
Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..