#Dünyada 10 ülke ancak var

Amerika'da  Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık 10:13

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam et..

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Dosya Film İzle 2:05:13

Gizli Dosya Film İzle

Film; dönemin ABD başkanı George Bush’un ülke hizmetini sorgulayan ve eleştiri yağmuruna maruz kalan CBS kanalı haber sunucusu Dan Rather (Redford) ve yapımcı Mary Mapes’in (Blanchett) kariyerlerine mal olan araştırmayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum'' 02:14

Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum''

Son günlerde Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılma ihtimaliyle ilgili olarak düşünceleri sorulan Hadise, şunları söyledi: “Eurovision çok önemli bir konu. 2009’da katılmıştım ve sonra ülke olarak çekildik. Anlıyorum b..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya 01:59

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya

Dünya genelinde 78 mikro ulus var. Mikro uluslar, herhangi bir devlet ya da uluslararası kuruluş tarafından tanınmamış, fakat belirli bir bölgede hak iddia edip kendi kendine bağımsızlığını ilan eden ülkelere deniyor ve ..

Kenya da Migren Tedavisi - Nasıl Yapılır? 02:00

Kenya da Migren Tedavisi - Nasıl Yapılır?

Dünyada migren ağrısını çeken bir sürü insan var. Halk arasında migren ağrısını geçirdiğini iddaa eden birçok yöntem var. Fakat böyle bir yöntemin migren ağrısını geçireceğine pek inanmıyorum. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugüne Kadar Hiç Görülmemiş 7 Hayvan 04:23

Bugüne Kadar Hiç Görülmemiş 7 Hayvan

Dünyada var olan ve yüzyıllardır yaşamına devam eden bir sürü hayvan bulunmaktadır. Her ne kadar bunlardan çoğunun nesli tükenmiş olsa da birçok kişinin var olduğuna inanamayacağı çok şaşırtıcı hayvanlar gezegenimizde ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
JakBand - Çıkmaz Sokak 04:23

JakBand - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Cüzdanımda resmin Karşımda yüzün var Ceketimde kokun Gözlerimde aşk var Bilsen neler çektim Sensiz yaşayıp öldüm Şu kocaman dünyada Çıkmaz sokaklar da gördüm Bilsen neler çektim Se..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim 04:41

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim Şarkı Sözleri Dur dinle sevgilim Bir çift sözüm var Şu yalan dünyayı etme bana dar Gözler gördü gönlüm sevdi neyleyim Söyle bunda benim ne günahım var Bana acı sözler deme darılmayalım S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

Hele Bak Saçlarıma - Hamit Gürbüz 02:35

Hele Bak Saçlarıma - Hamit Gürbüz

Hele Bak Saçlarına Hamit Gürbüz yorumuyla sizlerle. Hele bak saçlarıma Kar yağdı kar yağdı Kar yağdı da kalkmıyor Felekten boğazıma El değdi el değdi El değdi bırakmıyor Dağlar duman böyle Geçti zaman böyle Yar benden um..

  • PengoTV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 2 yıl önce