#Dünyada 10 ülke ancak var

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Vagon İkilemi: Diğerlerini Kurtarmak İçin 1 Kişiyi Feda Eder miydiniz? 05:18

Vagon İkilemi: Diğerlerini Kurtarmak İçin 1 Kişiyi Feda Eder miydiniz?

Başıboş bir vagonun hızla geldiğini ve işçilerin olduğu yolda ilerlediğini düşünün. Çok kısıtlı zamanınız var ve vagonu o yoldan çıkarabilirsiniz. Ancak bir problem var. Seçeceğiniz ikinci yolda da 1 işçi var. Hangisiniz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

BÜYÜK TEHLİKE! 48:32

BÜYÜK TEHLİKE!

SALDIRI VE ŞOK PLANIN BELGESİ! 04:42 Roma Planı Ne? 12:04 Belgelerin İçeriğinde Ne Var? 18:02 Bu Olaylar İçin Ne Yapacağız? 18:21 Cumhuriyet'in Fişi Çekilmek Üzere! 34:06 İşgal Ne Zaman Başladı? 35:30 Belgelerde Mülte..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Yarının Dünyası Tomorrowland 2:10:03

Yarının Dünyası Tomorrowland

Özet ve Detaylar: Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin yönetmeni Brad Bird, senaryo ayağında ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film..

  • Film İzle tarafından
  • 6.510 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadının G Kuvvetiyle İmtihanı 01:02

Kadının G Kuvvetiyle İmtihanı

G kuvvetinin önemini belkide en çok pilotlar bilir ve buna maruz kalırlar. Ancak g kuvveti hayatın her anında bulunmaktadır. 9 ÜSTÜ KUVVET ÖLÜME YOL AÇABİLİYOR Lunaparklardaki araçlarda dahi bulunan bu kuvvete maksimum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama 01:09

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama

Bu sevimli maymun küçük çocukla biraz oynamak istiyor. Hopluyor, zıplıyor. Belirli aralıklarla ona dokunuyor. Ancak küçük çocuk ilk kez maymun görüyor olacak ki biraz korkuyor, ağlıyor. Ancak sevimli maymunu çocuğun ağla..

Winx Club - 4. Sezon 8. Bölüm - Beyaz Çember 23:30

Winx Club - 4. Sezon 8. Bölüm - Beyaz Çember

Winx Perileri başarılı olmuştur. Ancak Roxy önceden duyduğu gizemli sesle tekrar karşılaşır. Gizemli ses onu eski köy evine götürmek istemektedir. Roxy bu evde ilginç bir şeyler olduğunu hissetmektedir. Ancak bu sefer Ka..

  • ÇocukTV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..