#Dünyada 10 ülke ancak var

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Hiç kimse tüm hamlelerin sonucunu tahmin edemez 01:08

Hiç kimse tüm hamlelerin sonucunu tahmin edemez

Dizideki karakterlerden Harold Finch’in inşaa ettiği yapay zekaya satranç öğretirken anlattığı şeyler, bugün katıldığım pek çok etkinlikte kullandığım bir metafor. Satrançta ikinci hamleyle birlikte toplamda 72,084 ola..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda 04:21

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda

Sevdanın Yolunda şarkı sözleri ileBir yol var, güneşin ardında Bir aşk var, yüreğimin ortasında Sensizlik acı bir gerçek olsa da Yürüyorum, yürüyorum sana olan sevdamla Yürüyorum, yürüyorum sevdanın yolunda. Ateşim ol..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

No.1 - Beni Duy (Official Video) 03:58

No.1 - Beni Duy (Official Video)

Beni Duy 2014 yılında yayınlanmış 8 parçadan oluşan P.İ.V (Paraya İhtiyacım Var) albümünden bir video klip. Albümde No.1'e Rozz, Sahir ve MRF'nin eşlik ettiği parçalar yer almaktadır. Mutsuzlar, Yokluğuma Alışma, Hasta ..

  • No.1 tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..