#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Hakan'ın Mutluluk Gözyaşları Eşi Gizem Öyle Bir Haber Verdi Ki 86. Bölüm Survivor 2018 02:37

Hakan'ın Mutluluk Gözyaşları Eşi Gizem Öyle Bir Haber Verdi Ki 86. Böl

Türkiye ödülünü kazanan Gönüllüler takımında en büyük sürprizi Hakan yaşadı. Hakan eşinden aldığı haberle büyük mutluluk yaşadı.....

  • BETA tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor 02:33

Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor

Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, Tuba Büyüküstün'den ayrılan Onur Saylak'ı zor günler beklediğini iddia etti. Tezel kaleme aldığı yazısında iddiasını şöyle detaylandırdı: Onur Saylak, 5 Haziran'da boşandığı Tuba Büyüküst..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimse Bilmezde Rol Alan Engin Hepiler'inin Eşi Beyza Şekerci Engin'in Kocaman Yüreğine Çok Aşığım 02:24

Kimse Bilmezde Rol Alan Engin Hepiler'inin Eşi Beyza Şekerci Engin'in

Şekerci, Bu motivasyonu nasıl sağlıyorsun? diye soran takipçisine şöyle cevap verdi: Sahip olduklarımı, hayatımı, hayallerimi seviyorum...

  • BETA tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek Estetik İddialarına Cevap Vermedi 00:26

Tarkan'ın Eşi Pınar Dilek Estetik İddialarına Cevap Vermedi

Pınar Dilek, Estetik İddialarına Cevap Vermedi...

  • BETA tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Büyükak Eşi İle Rol Arkadaşı Olacak 01:29

İbrahim Büyükak Eşi İle Rol Arkadaşı Olacak

İbrahim Büyükak Yazarı Olduğu Kafa Dergisi'nin 5. Yıl Etkinliğine Katıldı. Muhabirlerin Sorularını Yanıtlayan Çift Müjdeyi Verdi..

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankara'da cinnet getiren baba, eşi ve 2 çocuğunu katletti 03:46

Ankara'da cinnet getiren baba, eşi ve 2 çocuğunu katletti

Ankara’nın Keçiören ilçesinde cinnet getiren baba, yanında bulundurduğu tabanca ile eşini, kızını ve oğlunu vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan baba Yunus polis timleri tarafından kısa sürede yakalandı...

Eşi kızıyla kaçtı! Çocukları bıçakladı! 01:58

Eşi kızıyla kaçtı! Çocukları bıçakladı!

Mersin'de, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.'nin (37), ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığını öğrenince bunalıma girdiği belirtilen Hatice Daver (38), 2 kızını bıçakla yaralayıp hayatına son..

Eşi yaralandı işini devraldı, yapamazsın diyenlere inat başardı 02:25

Eşi yaralandı işini devraldı, yapamazsın diyenlere inat başardı

Sivas’ın Zara ilçesinde eşinin ayağının kırılmasının ardından bıçağı eline alan Saliha Canruh, döner ustalarına taş çıkartıyor...

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı 02:28

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acım

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak meme..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Yıldız Usmonova Feat. Levent Yüksel - Yalan 04:04

Yıldız Usmonova Feat. Levent Yüksel - Yalan

Geri döndüren Gördünmü geçmisi Bosa soldurdun o nazli Gençligi Bir avuç toprak için yor Kendini Dünyada ölümden Baskasi yalan Yalan baskasi yalan Dünyada ölümden Baskasi yalan Zaman kendine benzetmez herkesi H..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı! 09:42

ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde dha önce kaybolan tek marka ayakkabıları için defalarca gözyaşı döken Bahar Candan'ın ayağındaki marka ayakkabılar Öykü Serter'in gözünden ..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Hollanda'da Yaşayan İki Türk'ün Tasarımına Uluslararası Ödül 01:46

Hollanda'da Yaşayan İki Türk'ün Tasarımına Uluslararası Ödül

Hollanda'da tasarımlarıyla iki büyük ödüle layık görülen Türk ortaklardan iş adamı Başalan, Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir tasarımla yatay ve taşınır, yapboz bilgisayar kasası icat ettik. dedi...

Deprem korumalı yatak tasarladı! 02:30

Deprem korumalı yatak tasarladı!

GENÇ GİRİŞİMCİ İZMİR DEPREMİNİN SİMGE İSİMLERİNDEN AYDA BEBEĞİN KURTARILMA ANINDAN ETKİLENDİ, AKLINA HAYAT KURTARACAK BİR FİKİR GELDİ. PROJENİN SONUNDA ORTAYA DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN DEPREM YATAĞI ÇIKTI.....

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..