#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı 04:18

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Huzurum kalmadı fani dünyada ..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -1- 17:27

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -1-

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Yeşil Uzaylı Dansı 00:15

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Yeşil Uzaylı Dansı

'Uzaylı dansı' tüm dünyada yeni akım haline geldi. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da bu modaya uydu. Sosyal medyayı kasıp kavuran 'Uzaylı dansı' modasına Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da uydu. Ünlü sanatçı eşiyle birlikte..

  • JET TV tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğsuz 04:16

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğs

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Sıradaki Gelsin 6. Bölüm 1. Tanıtımı 00:43

Sıradaki Gelsin 6. Bölüm 1. Tanıtımı

Kahkaha ve adrenalinin kol kola olacağı, her an bir sürprizin yaşanacağı, yarışmacısının ‘sırada’ beklediği Sıradaki Gelsin baş döndürücü temposu ve eşi benzeri olmayan kurallarıyla, bilinen tüm bilgi yarışması konsept..

  • PITIRCIK tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Point Break İzle 1:53:50

Point Break İzle

Genç bir FBI ajanı, eşi benzeri olmayan, sofistike kurumsal soygunların ustalıkla yürütülmesinden şüphelenilen aşırı sporcuların olağanüstü bir ekiplerine sızıyor...

Amigo Kızdan Beyin Yakan Hareket 00:10

Amigo Kızdan Beyin Yakan Hareket

Amerikan Futbolunda amigoluk yapan genç kızımızın eşi benzeri olmayan kısacık ama müthiş hareketini seyrediyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğünlerde Gerçekleşen Birbirinden Komik Anlar 02:16

Düğünlerde Gerçekleşen Birbirinden Komik Anlar

İnsanların en mutlu günleri olan düğünler bazen hayal kırıklıkları bazen de eşi benzeri olmayan anlara sahne olabiliyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce