#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Minibüste taciz dehşeti! 02:24

Minibüste taciz dehşeti!

ÖZGECAN ASLAN'I HAYATTAN KOPARAN KABUSUN BİR BENZERİ YAŞANDI BUGÜN İSTANBUL'DA... BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜ, KADIN YOLCUSUNU ARACINDA ALIKOYUP TACİZ ETTİ... O KADIN, YAŞADIĞI KABUSU SHOW HABER'E ANLATTI...

Alibeyköy barajında akan dere tehlike saçıyor 04:57

Alibeyköy barajında akan dere tehlike saçıyor

Alibeyköy barajında yaşanan toplu balık ölümlerinin ardından bu defa Sultangazi Habibler Mahallesi içinden geçerek baraja akan dere üzerindeki tavuk ve benzeri hayvanların telef olması bölgede yaşayan gecekondu sakinleri..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bergüzar Korel'i Çıldırtan Mesaj Görün Bu Pisliği 11:53

Bergüzar Korel'i Çıldırtan Mesaj Görün Bu Pisliği

Son günlerde Türkiye’yi yasa boğan iki küçük kız çocuğunun vahşice öldürülmesi olayının yankıları sürerken, kimi insanların yaptıkları yorumlar ise dehşete düşürüyor! Herkesin yüreğini dağlayan ve ünlü ünsüz pek çok insa..

  • BETA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
IRON MAN - GTA 5 MOD 13:27

IRON MAN - GTA 5 MOD

GTA 5'te bugün Iron Man modunu oynadık. Çok eğlendik, çok eğlenceli anlar ortaya çıktı. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ►..

  • Emrullah tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

Portekiz Ligi Finalinde Topu Hakeme, Drone ile Uçan Adam Getirdi 00:33

Portekiz Ligi Finalinde Topu Hakeme, Drone ile Uçan Adam Getirdi

Gelişen drone teknolojisiyle birlikte uçan insanları görür olduk. Green Goblin'den bildiğimiz durum artık gerçek dünyada kullanılabiliyor. En güzel örneği ise Portekiz ligi finalinde kullanılan bu drone!..

  • JET TV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti 04:17

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti

Almanya ile San Marino, 2018 Dünya Kupası elemelerinin C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Panzerler, 11. dakikada Draxler, 16 ve 29'da Sandro Wagner, ve 38'de Amin Younes'in golleriyle ilk yarıyı 4-0 ön..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor! 01:04

Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor!

Galatasaray, Arda Turan'ın transferi için geri sayıma geçti.Barcelona'da mutlu olmayan Arda için harekete geçen sarı kırmızılılar, ilk temaslarından olumlu yanıt aldı.Arda da sarı kırmızılı formayı giymek istediğini ilet..

  • OFSAYT tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Pink Floyd - LOUDER THAN WORDS - The Endless Rive 02:11

Pink Floyd - LOUDER THAN WORDS - The Endless Rive

Pink Floyd - LOUDER THAN WORDS - The Endless Rive Şarkı Sözleri şarkı sözlerine sahip tek şarkısı Louder Than Words dinleyiciyle buluştu. 1994'teki Division Bell'den beri yeni Pink Floyd albümüne aç bünyeleri mest edecek..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.493 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Caner Erkin Kimdir? 01:17

Caner Erkin Kimdir?

Caner Erkin, Sol bek mevkinde forma giyen Türk millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımında forma giymektedir. Doğum: 4 Ekim 1988 (28 yaşında), Edremit Boy: 1,81 m Eşi: Şükran Ovalı (e. 2017), Asena Erkin (..

Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce