#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika) 1:35:17

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika)

1982-1986 yılları arasında NBC de yayınlanan ve tum dunyada populer olan Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinin en çok aksiyon içeren bölümlerinden birini sizin için seçtim ve düzenledim.Michael Knight ve KITT için bu defa..

  • Tv Series tarafından
  • 23.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sedece Zenginlerin Kalabileceği 10 Modern Hapishane 04:36

Sedece Zenginlerin Kalabileceği 10 Modern Hapishane

Parayı veren düdüğü çalarmış, ifadesinin ne kadar doğru bir deyim olduğunun kanıtı olan bu videomuz da, para nerde olursa olsun suçlu bile olsanız,size istenilen rahatlığı ve konforu sunuyor.İzledikçe şaşıracağınız sıra..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzular Kurtlara Karşı Türkçe Dublaj Animasyon Filmi Hd İzle 1:21:13

Kuzular Kurtlara Karşı Türkçe Dublaj Animasyon Filmi Hd İzle

Filmde, sihirli ve son derece sıradışı bir dünyada, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayan bir grup kuzunun mutlulukları uzun sürmeyecektir. Çünkü yeni komşuları kurtlar olacaktır. Hem korkacak hem de nasıl olacağını hesap..

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Yabancı Berberden Nusr-Et Taklidi 01:00

Yabancı Berberden Nusr-Et Taklidi

Nusret i Taklit Eden Kuaför Nusret taklidi çılgınlığı berberlerede sıçradı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dünyada fenomen olmayı başaran Nusret'in yarattığı akım sanal alemde yankı bulmaya devam ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin 03:53

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kafdağı'na kaçsan da Âşıklar anlar beni her hâlimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakm..

Serdar Kuzuloğlu Yeni Nesil Hakkında Konuştu- Instagram'daki Takipçi Sayısı Gençler İçin Paradan Daha mı Önemli 02:17

Serdar Kuzuloğlu Yeni Nesil Hakkında Konuştu- Instagram'daki Takipçi S

O kadar yapay bir dünyada büyüyoruz ki gerçekler artık bizleri tatmin etmiyor... Serdar Kuzuloğlu, üzerinde çokça düşünmemiz gereken bir konuya değindi; yeni nesil gençlik.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mart Ayına Damga Vuran Failler 06:40

Mart Ayına Damga Vuran Failler

Tüm dünyada birbirinden ilginç olaylar olmaya devam ediyor ve bunlar da bir şekilde kaydediliyor. FailArmy kanalı tarafından derlenen birbirinden eğlenceli görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

11 melez hayvan 03:41

11 melez hayvan

İnternet üzerinde melez hayvanlar hakkında yapılmış binlerce photoshop görsel bulabilirsiniz. Aslında bazı insanlar gerçekten bunlara zamanını ayırıp bilgisayar üzerinden gerçekmiş gibi gözüken melez hayvan fotoğrafları ..

Günümüzde Yaşıyor Olabilecek Nesli Tükenmiş 10 Hayvan 05:32

Günümüzde Yaşıyor Olabilecek Nesli Tükenmiş 10 Hayvan

Çeşitli sebeplerle geçtiğimiz dönemlerde nesli tükenen hayvanlar hala bu dünyada olabilir ya da geri getirilebilir...

Dünyanın En Garip 10 Bitki Türü 04:33

Dünyanın En Garip 10 Bitki Türü

Dünyada binbir çeşit bitki türü vardır .Şimdi sizler için arastırdıgım en garip bitki türlerini paylaşıyorum Abone Olmayı Unutmayın!!!!..

Dj Army - Bass And Dance 03:50

Dj Army - Bass And Dance

DJ & producer Ferhat Kantik, tüm dünyada özel parti ve festivallerde sahne alan bir dj'dir.. Dj Army Bass And Dance 2012 Power Mix ve daha fazlası seyredelim.com farkı ile sizlerle, iyi dinlemeler....

Farklı Özelliklere Sahip 10 Sıradışı Çocuk 05:35

Farklı Özelliklere Sahip 10 Sıradışı Çocuk

Dünyada ki En Tuaf Ve Değişik Hastalıklar...

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Alessandra Ambrosio Kimdir? 02:56

Alessandra Ambrosio Kimdir?

Alessandra Corine Ambrósio (d. ... Guess, Victoria's Secret ve Next gibi markaların modelliğini yapan Ambrosio'nun tüm dünyada ün kazanması, her yıl Aralık ayında düzenlenen Victoria's Secret iç çamaşırı markasının defil..

Zemzem Suyunun Hayret Verici Sırları 06:22

Zemzem Suyunun Hayret Verici Sırları

Dünyada benzersiz şifa kaynağı zemzem suyu; MUTLAKA İZLEYİN !!!..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olaylar 96 İzle 1:30:20

Olaylar 96 İzle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler: Zafer Alcan Süleyman Demirel,Necmettin ErbakanTansu Çiller,Mesut YılmazBülent Ecevit,Bill Clinton Saddam Hüs..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1990 Takviminden izle 59:13

1990 Takviminden izle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler:Aydoğan KılınçFehmi IşıklarBedrettin DalanVeysel AtasoyHüsnü DoğanSafa GirayAdnan KahveciEkrem PakdemirliAli ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

Açık Oturum 91 2.Parça İzle 59:40

Açık Oturum 91 2.Parça İzle

Bozkurt Güvenç'in sunuculuğunu yaptığı, siyasi parti başkanlarının katıldığı programda; 1991-1992'de Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeler konu edilmektedir. 2. bölüm..

Açık Oturum 91 1.Parça İzle 1:01:25

Açık Oturum 91 1.Parça İzle

Bozkurt Güvenç'in sunuculuğunu yaptığı, siyasi parti başkanlarının katıldığı programda; 1991-1992'de Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 6.Bölüm İzle 43:03

Ankara 6.Bölüm İzle

Belgeselin Ateş Çemberi adlı 6. bölümünde; 1938 - 1942 yıllarında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce