#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Hindistan'da Umumi Tuvalet Halini Almış Plaj 07:06

Hindistan'da Umumi Tuvalet Halini Almış Plaj

Dünyada bir şeylerin yanlış gittiğini göstermek için kanıtlarımız gittikçe artıyor. Hindistan nüfusunun neredeyse yarısı, tuvalet ihtiyacını sokakta gideriyor. Bunun bir örneği de, umumi tuvalet halini almış bu plaj.....

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peynir Tenekesini Açarken Adeta Hipnoz Etkisiyle Sanat Eseri Ortaya Çıkaran Pazarcı 01:24

Peynir Tenekesini Açarken Adeta Hipnoz Etkisiyle Sanat Eseri Ortaya Çı

Dünyada işini severek yapan insanlara ihtiyacımız var. Bu pazarcı arkadaşın da işini severek yaptığı gibi, tezgahını hazırlamakla uğraşan abimiz, peynir tenekesini öyle bir güzel açıyor ki izlerken insanı adeta hipnoz ed..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA Tür: Dram Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, ..

Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar 04:38

Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım,ben yalnızım,yalnızım Kaderim bu böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şark..

Harry Potter Azkaban Tutsağı Film İzle 2:15:49

Harry Potter Azkaban Tutsağı Film İzle

Harry Potter (Daniel Radcliffe) hiç istemeden bir yazı daha, iç sıkıcı akrabaları Dursley’lerle geçirmektedir. Yani, uslu uslu oturmakta ve büyüden uzak durmaktadır. Taa ki Vernon Enişte’nin zorba kız kardeşi Marge Hala ..

  • PengoTV tarafından
  • 33.539 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Road Rage Launch Trailer PS4 00:59

Road Rage Launch Trailer PS4

Race, fight, and hustle your way through the ranks of the most insane outlaw motorcycle gang in town. As the newest recruit navigating the dangerous city of Ashen, you’ve got two goals in mind: earn money and ride fast. ..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Sims 4  Launch Trailer PS4 00:55

The Sims 4 Launch Trailer PS4

Enjoy the power to create and control people in a virtual world where there are no rules. Express your creativity as you customize your Sims’ appearances and personalities, and build them the perfect homes. Develop your ..

  • BETA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okula Gidecekleri Yaşta Çalışıyorlar 01:00

Okula Gidecekleri Yaşta Çalışıyorlar

Dünyada 152 milyon çocuk, okula gitmek yerine çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 73 milyonu fiziksel ve zihinsel gelişimlerini olumsuz etkileyen işlerde çalışıyor...

İYİ Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Adayı Akşener: Fındık Fiyatlarını Dolara Endeksli Yapacağım 00:47

İYİ Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Adayı Akşener: Fındık Fiyatla

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Akşener, Fındık fiyatlarını dolara endeksli yapacağım. Fındık, Türkiye'nin dünyada tekel olabileceği, fiyat belirleyebileceği tek üründür. dedi...

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test) 07:22

Akıl Yaşınız Kaç (Hızlı Test)

Dünyada milyonlarca insanın duygusal yaşıyla akıl yaşı birbirinden tamamen farklı şeylerdir. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. Test etmek ister misiniz? İşte size akıl yaşınızı kolayca ama doğru bir şekilde belirleyebi..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nusret Game Of Thrones'un Dağ'ına Özendi 00:42

Nusret Game Of Thrones'un Dağ'ına Özendi

Saltbae hareketiyle tüm dünyada fenomenleşen Nusret Gökçe, Game of Thrones dizisinde Dağ olarak tanınan Sör Gregor Clegane karakterini canlandıran Thor Björnnson'a özendi...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayranlarının Şarkı Söyleme Becerilerinden Çok Etkilenen 5 Şarkıcı 03:19

Hayranlarının Şarkı Söyleme Becerilerinden Çok Etkilenen 5 Şarkıcı

Hayranı olduğunuz şarkıcıyla birlikte şarkı söylemek ister miydiniz? Herkesin hayallerini süsleyen bu şey maalesef herkesin başına gelmemektedir. Dünyada sadece çok az kişinin yaşadığı bu şanslı anlar ise tüm dünyanın il..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reboant  Official Gameplay Trailer VR Game 2017 08:09

Reboant Official Gameplay Trailer VR Game 2017

REBOANT Gameplay Trailer (VR Game 2017) Reboant is a sci-fi FPS game set in a futuristic world. This is a story about the origin of civilization on Earth. At some point in the future, Earth's past, present, and future a..

  • BETA tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Hamile Tripleri Süper Çift 01:00

Hamile Tripleri Süper Çift

dünyada kal bi zahmet cok tatlilar ya üretilmemis seyleri isteyen hamile anne..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Rap Nedir 03:57

Rap Nedir

Bir müzik kolu, Hiphop’un. Anlamı, bir yere hafifçe vurmak, ani ve güçlü bir şekilde bir şey söylemek: Şeytan kulağına haa bazuka! Soytarı meydanı boş bulunca Sağdan pala kama soldan kanca Üç dil bilirim birisi A..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar 01:02

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar

Madeni işleten İngiltere merkezli Gem Diamonds firması, elmasın 910 karat ve 40 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu. Gem Diamonds Başkanı Clifford Elphick, basına yaptığı açıklamada, söz konusu elmasın en berrak elm..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Durun! Yapabilirim 04:26

Kaptan Amerika İlk Yenilmez - Durun! Yapabilirim

Marvel Comics tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Kaptan Amerika, yani Steve Rogers, bu filmde Kaptan Amerika olarak bilinen süper askere dönüşeceği deneysel bir programa katılmaya gönüllü olduğu zamanlardaki Marv..

Sevimli Yavru Köpekler 02:19

Sevimli Yavru Köpekler

Kanalımız dünyada yaşanmış olan komik , ilginç , şaşırtıcı... ve daha birçok türdeki videoların en iyilerini toparlayıp sizlere sunmayı amaçlar. Eğer merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bir konu var ise benimle iletişim..

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce