#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek 03:48

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek

Vazgeç felek sen benden Hep peşimden gezmekten Öyle candan sevmişim ki Öyle candan sevmişim ki Korkar mıyım tehtidinden Korkar mıyım ölmekten Daha benden ne istersin Canımdan başka alacak Alda kurtar beni benden ..

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:45

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 56:34

TVF Pitchers 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

Nusret Çalışanları ile Halay Çekti 00:58

Nusret Çalışanları ile Halay Çekti

Saltbae hareketiyle dünyada üne kavuşan fenomen Nusret Gökçe’nin New York’taki lokantasında dört çalışanıyla birlikte halay çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 5. Bölüm - Mitzi'nin Süprizi 23:22

Winx Club - 4. Sezon 5. Bölüm - Mitzi'nin Süprizi

Winx evcil hayvan dükkanı işi çok iyi gitmektedir. Uzmanlar ve Nabu dünyada yapabileceği en iyi işin bu olduğunu düşünürler. Fakat kızlar için hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir: Normalde sevimli ve korunmasız gör..

  • ÇocukTV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Akçıl - Ben Fero Fena Kapıştı 04:47

Sinan Akçıl - Ben Fero Fena Kapıştı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, katıldığı bir televizyon programında rap müziğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akçıl, Türk bir rapçi dünyada saygı görmez çünkü imitasyon duruyor. dedi...

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl Rapçiler İçin Ağır Konuştu - Ben Fero Cevap Verdi 01:16

Sinan Akçıl Rapçiler İçin Ağır Konuştu - Ben Fero Cevap Verdi

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cengiz Semercioğlu'nun programına katıldı. Canlı yayında rap müziğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Akçıl, Türk bir rapçi dünyada saygı görmez çünkü imitasyon duruyor. Diyerek rap hayr..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..

Gökçe Kırgız - Padişah 03:18

Gökçe Kırgız - Padişah

Padişah şarkı sözleri ile Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç d..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Funda Arar - Yak Gel 03:54

Funda Arar - Yak Gel

Funda Arar - Yak Gel Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, her şey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ..

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 03:20

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Yeryüzünde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızl..

Sincap Karamel'e Protez Taktılar 03:19

Sincap Karamel'e Protez Taktılar

Batman'da yabani hayvanlar için kurulan kapana sıkışarn sincap, hayvansever Tayfun Demir'in yardımı ile tedavi ettirildi. 'Karamel' adı verilen sincap zorlu iki ameliyatın ardından hayata tutunurken, kolları kesildi. Kar..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Finger Family Monkeys - Parmak Ailesi - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs 07:25

Finger Family Monkeys - Parmak Ailesi - İngilizce Çocuk Şarkıları - Ki

Bütün dünyada en çok izlenen ve çocukların en sevdiği çocuk şarkısı Finger Family Parmak Ailesi , İngilizce Çocuk Şarkıları kanalımızda. Bu Finger Family şarkısının çizgi film videosunda maymun ailesi var. Finger Famil..

  • PengoTV tarafından
  • 3.629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Finger Family Cuties - Sevimli Dostlar Parmak Ailesi - Ingilizce Cocuk Sarkilari - Kids Songs 02:39

Finger Family Cuties - Sevimli Dostlar Parmak Ailesi - Ingilizce Cocuk

Bütün dünyada en çok izlenen ve çocukların en sevdiği çocuk şarkısı Finger Family Parmak Ailesi , İngilizce Çocuk Şarkıları kanalımızda. bu defa Sevimli Dostlar Parmak Ailesi olarak. Finger family - Parmak Ailesi Şarkı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Liderin Hikayesi RTE 22:32

Bir Liderin Hikayesi RTE

AK Parti, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı anlatan 22 dakikalık “Bir Liderin Hikayesi” videosu hazırladı.“Milletine aşık bir liderin hikayesi” başlıklı videoda Erdoğan’ın siyasi hayatı görüntülerle anlat..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'e girerken, Türk kadınları 02:52

İzmir'e girerken, Türk kadınları

Bilir misiniz; İzmir'e girerken, Türk kadınları, O'nu görünce dizlerine kapanıp, GÖZYAŞLARINI AYAKKABILARINA DÖKMÜŞ VE BAŞINDAKİ TÜLBENTLERİYLE AYAKKABILARINI SİLMİŞTİR. Milletimiz O'nu ne kadar çok seviyor, bili..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor 00:29

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor

Son 20 yılda, tüm dünyada ortalama sıcaklık 1 derece, kutuplarda ise 2 derece arttı. İklim değişikliği nedeniyle en kalın buzullar bile tahminlerden ~80 yıl önce erimeye başladı...

#lider bilinmeyene hazırlanırken, düşünülemez olanı yapmaktır. 00:20

#lider bilinmeyene hazırlanırken, düşünülemez olanı yapmaktır.

Günün sonunda, itibarın diğer insanların senin hakkında bildikleri. Senin şerefin, kendin hakkında bildiklerin. Bu dünyada iz bırak,..

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık 00:43

Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık

Dünyada hayatı felç eden corona virüs park hayali kuran çocuklarında gündemine girmiş. Alya Timur isimli küçük minik kız bir kamu spotunu andıran ifadeleri izleyenleri gülümsetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona Testinde Kriterler Değişti 01:21

Korona Testinde Kriterler Değişti

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tanımında özellikle ateş, öksürük ve solunum güçlüğü belirtisi olan kişilere test uyguluyordu. Ancak bakanlık dünyada görülen farklı semptomlar nedeniyle test kriterlerini değiştirdi. İ..

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı 05:47

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı

Tüm dünyada etkisi devam eden korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında kırmızı et tüketimine dair alınacak önlemler için işin uzmanından uyarı geldi. Kırmızı etin nasıl tüketilmesi gerektiği konusunda uyarılarda buluna..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..