#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 19:32

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER izle Christy, alkolü yeni bırakmış, 4 aydır temiz olan ve iyi bir anne olmak, geçmişini telafi etmek için canını dişine takan genç bir kadındır. 16 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gösteren kızı Violet ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavru Hayvanlara Robot Anne 02:55

Yavru Hayvanlara Robot Anne

Yalova'da öğrenciler tarafından geliştirilen robot anne, annelerini kaybeden yavru hayvanları besliyor. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin geliştirdikleri robot anne, bir şekilde annelerini kaybeden yav..

  • JokerS tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Çinlilerin Adanalı ile İmtihanı 01:00

Çinlilerin Adanalı ile İmtihanı

Adanalı gardaşımız Çin'in Kamasukita kasabasında bir fast food restoranına girip Çin'in meşhur yemeği şırdanı sorar fakat Çincesi iyi olmayan ve işe yeni başlayan kasiyer anlamaz..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Abazalar Hakkında Kızlar Ne Düşünüyor 05:01

Abazalar Hakkında Kızlar Ne Düşünüyor

Yapılan bir sokak röportajında kızlara sevgilisi olmayan abaza takılan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz diye soruldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak 04:04

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak

Konu: Mağazalarda satılan tüm oyuncakların çocuklar için güvenli ve test edilmiş olduklarını düşünürüz. Günümüzde bi bakım haklı olabiliriz. Ancak geçmiş yllarda öyle oyuncaklar piyasaya sürüldü ki, bunların çocuklar açı..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız 00:28

Soğan Doğrarken Gözlerinizin Yanmaması İçin Ne Yapmalısınız

Soğan doğramak birçoklarımızın mutfakta en çok problem yaşadığı şeydir. Soğan acısına dayanıklılık bünyeden bünyeye değişmektedir. Kimileri bunu hiç hissetmezken içine benim de dahil olduğum bir gurup soğan doğrarken tab..

Başbakan Yıldırım: Bugün Bayram Günüdür, Türkiye'nin Günüdür 01:44

Başbakan Yıldırım: Bugün Bayram Günüdür, Türkiye'nin Günüdür

Başbakan Yıldırım, Bugün bayram günüdür, Türkiye'nin günüdür. Gün, 81 milyonun kazandığı, kaybedeni olmayan bir gündür. dedi...

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Akılları Alan Yılan Şakası 00:54

Akılları Alan Yılan Şakası

Hiç birşeyden haberi olmayan insanların arkasına bantla yapıştırılan oyuncak yılan, ilginç ve komik anları ortaya çıkardı..

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

2019 7.SINIF MATEMATİK ÖRÜNTÜLER RİTMİK ARTMAYAN ÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ KONU ANLATIMI SORU ÇÖZÜMÜ 07:54

2019 7.SINIF MATEMATİK ÖRÜNTÜLER RİTMİK ARTMAYAN ÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ KO

2019n7.SIIF MATEMATİKnYENİ MÜFREDATnÖRÜNTÜLERnRİTMİK ARTIŞI OLMAYAN ÖRÜNTÜLERnSORU ÇÖZÜMLERİnN. TERİM nSAYI DİZİSİ KARIŞIK ARTANnGENEL TERİMnÖRÜNTÜ KURALI GENEL KURALIn N2 N3..

Araba Motoruna Yağ Yerine Taş Konursa Ne Olur 00:56

Araba Motoruna Yağ Yerine Taş Konursa Ne Olur

Arabası çokta umurunda olmayan eleman, motor yağını olduğu gibi boşaltıp içine taş doldurmuş ve vermiş gazı vermiş gazı sonrası malum.....

  • JET TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düşük Bütçeli Koşu Bandı 00:20

Düşük Bütçeli Koşu Bandı

Spor salonuna verecek parası olmayan genç kız evde kendi imkanları ile koşu bandı yapmış. Sıvı sabundan koşu bandı yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..