#Dünyada eşi benzeri olmayan 7 futbol ayakkabısı

Kadir Gecesi Doğan Ördek 00:08

Kadir Gecesi Doğan Ördek

Şans nedir denir dendiğinide bu videoyu izlettirmek lazım. Onlarca timsahın arasında gezipde bir şey olmayan ördek acayip şanslı......

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Semt pazarlarında satılan maskeler için önemli uyarı 05:00

Semt pazarlarında satılan maskeler için önemli uyarı

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Mehmet Narin, vatandaşlara maske kullanımı konusunda uyarılarda bulunarak, Semt pazarlarında satılan, hijyenik olmayan ortamlarda üretilen maskeler korona virüsten 100 kat daha tehlikelidi..

Panik bitti, sessizlik başladı 02:02

Panik bitti, sessizlik başladı

KISITLAMANIN HEMEN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA İSTANBUL VE ANKARA SOKAKLARINDA NELER YAŞANDI ONA BAKALIM ŞİMDİ. VATANDAŞ EVİNE DÖNME TELAŞINDAYKEN, POLİS DE DENETİM İÇİN SOKAKTAYDI. İZNİ OLMAYAN HERKESE BAHANESİNE BAKMADAN C..

Tofaş'a Ön Camdan Binmek 00:07

Tofaş'a Ön Camdan Binmek

Yurdum insanının vazgeçilmez arabası Tofaş her devrin seveni olan araç olmuştur. Ön camı olmayan Tofaş'a ilginç bir şekilde binen genci izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı 00:14

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı

Bir iş yerinde nereden geldiği belli olmayan fare ortalığı birbirine katmış. Fareyi gören temizlik görevlileri yakalamaya çalışmış ama nafile.....

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra 00:58

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra

#Hayır diyen vatandaşlarımıza Anayasa teklifi maddelerini birebir okuduk ve Bunu Hayır Platformu hazırladı, teklif böyle olsa evet der miydiniz? diye sorduk. Gelen cevaplar bizi şaşırtmadı. Sırf bir partiye veya kişiye..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Polis Denetiminde İç Çamaşırını Çıkarıp Kocasına Maske Yapan Kadın 00:30

Polis Denetiminde İç Çamaşırını Çıkarıp Kocasına Maske Yapan Kadın

Sokakta gezen çift polis ile karşılaşınca maskesi olmayan adamın yardımına karısı yetişmiş. Kadın iç çamaşırını çıkarıp kocasına maske yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polisten kaçtılar cipe çarptılar 02:44

Polisten kaçtılar cipe çarptılar

İSTANBUL ESENYURT'TA EKİPLERDEN KAÇAN SUÇ ÇETESİ POLİS ARACINA KAZA YAPTIRDI. KOVALAMACA DEVAM EDERKEN 4 ŞÜPHELİNİN KARŞISINA OLAN BİTENDEN HABERİ OLMAYAN BİR SÜRÜCÜ ÇIKTI. SANİYELER SONRASINDA BAŞINA GELEN KAZA İNANILMA..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı 00:59

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı

Suyu çokta temiz olmayan ölün iskelesinde oturan kızlardan biri ayağa kalkınca dengesini kaybedip suya düşmüş. Kızın çamurdan arınması pek kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Ölümden arkadaşları kurtardı 00:59

Ölümden arkadaşları kurtardı

Sağlam olmayan zincir aniden koptu. Manzara karşısında salıncak sefası kötü bitti...

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Aşı karşıtları bu cinayet sizin eseriniz! 01:45

Aşı karşıtları bu cinayet sizin eseriniz!

Aşı olmayan kızını Kovid-19'dan kaybeden babadan aşı karşıtlarına tepki..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü 01:07

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü

Akdeniz’de gözlemlenen ancak Türkiye’de henüz yuva kaydı olmayan Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası ilk defa Muğla Göcek’te canlı olarak görüntülendi...

Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı İzle

Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı yayında! Kerim, babası Bayram Cevher'e tepkisini gösteriyor! Bayram Cevher ve oğullarının arası yeniden iyi olacak mı? Son yaşanan olaydan son artık Bayram Cevher ve Kerim'in ilişkisi kop..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..