#Dünyadaki en becerikli tır Şoförleri

Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Hayır Anne Konuş Anlat Yalvarırım 01:05

Hayır Anne Konuş Anlat Yalvarırım

Zengin babası Gül’ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut’a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Uber Ab Ülkelerinde Yolcu Taşıma Lisansına İhtiyaç Duyacak 00:45

Uber Ab Ülkelerinde Yolcu Taşıma Lisansına İhtiyaç Duyacak

Akıllı telefon kullanıcılarına taksi hizmeti sunan uygulama Uber, Avrupa Birliği'nin gündeminde. İspanyol taksi şoförleri derneğinin başvurusunu değerlendiren Avrupa Birliği Yüksek Mahkemesi Uber'in, taşıma hizmeti sundu..

Haberci Türkiye Renkleri 7.Bölüm 39:33

Haberci Türkiye Renkleri 7.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Kamyon şoförleri ve karşılaştıkları zorluklar konu edilmektedir. Programda ayrıca Siirt'in Üzümlük Köyü ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır...

Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Optik İllüzyon ile Hazırlanan Yaya Geçidi 01:15

Optik İllüzyon ile Hazırlanan Yaya Geçidi

İzlanda’nın İsafjördur şehrinde 3 boyutlu optik illüzyonla tasarlanan yaya geçidi şoförleri durmaya zorluyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anahtarlar Kapıda Kalmış Diyerek İnsanları Troll'leyen Adam 01:13

Anahtarlar Kapıda Kalmış Diyerek İnsanları Troll'leyen Adam

Otoyolda giderken canı sıkılan adamımız diğer şoförleri anahtar şakasıyla fena troll'lüyor. Anahtarlar kapıda kalmış diyen adamımızdan muhteşem troll anları.....

  • JET TV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tecavüzün İntikamı 01:34

Tecavüzün İntikamı

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Minibüsçülere biber gazı! 01:55

Minibüsçülere biber gazı!

'SÖZLER TUTULMADI, MAĞDURUZ' DİYEN MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ KAZAN KALDIRDI... HAREM'DE TOPLANAN VE BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE İZİNSİZ EYLEM YAPMAK İSTEYEN ŞOFÖRLERE POLİS BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ.....

Kardan tünel yaptılar! 01:28

Kardan tünel yaptılar!

TÜNEL İSTİYORUZ DEDİLER... ELLERİNE KÜREKLERİ ALIP, KOLLARI SIVADILAR... MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ KARDAN YAPTIKLARI TÜNELLE, YETKİLİLERE BAKIN NASIL SESLENDİLER?..

Akaryakıt Fiyatı Toplu Taşımayı Da Vurdu 02:37

Akaryakıt Fiyatı Toplu Taşımayı Da Vurdu

ARTAN AKARYAKIT FİYATLARI TOPLU TAŞIMAYA DA ZAM GELECEK Mİ SORUSUNU BERABERİNDE GETİRDİ. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN UKOME TOPLANTISINDAN ZAM KARARI ÇIKMADI AMA, OTOBÜS, MİNİBÜS, TAKSİ ŞOFÖRLERİ DERTLİ... 'BOŞA Ç..

Minibüsçülerin hat kavgası... 01:53

Minibüsçülerin hat kavgası...

ADANA'DA MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA HAT KAVGASI ÇIKTI... SEYİR HALİNDEKİ BİR MİNİBÜSÜN CAMLARI KIRILDI, DEHŞETİN ORTASINDA KALAN YOLCULARIN YAŞADIĞI PANİĞİ KAMERALAR BAKIN NASIL KAYDA ALDI?..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu 04:53

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman, National Geographic için çektiği 'Tanrının Öyküsü' isimli belgeselin çekimlerinde bir İmam ile röportaj yaparken ezan sesinin dünyadaki en güzel seslerden biri olduğunu söylüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanlıgın Son Hali 02:11

İnsanlıgın Son Hali

dünyadaki insanların hayatı yaşantıları sosyal durumu kısacası hayat..

Allah'ın 99 İsmini 01:53

Allah'ın 99 İsmini "İncir Çekirdeği"ne Sığdırdı

El sanatları üzerine 38 yıldır çalışan Dünyadaki üç mikro heykeltıraştan biri olarak tanınan Necati Korkmaz, Allah'ın 99 ismini mikroskop altında 33 incir çekirdeğinden oluşan tespihe yazdı...

2016'nın En İyi Farklı İnsanları 02:23

2016'nın En İyi Farklı İnsanları

Bu yıl boyunca çevremizdeki dünyadaki en iyi farklı insanları sizler için araştırdık...

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın en Güzel ve Benzersiz 18 Doğa Harikası 05:38

Dünyanın en Güzel ve Benzersiz 18 Doğa Harikası

Dünyada görülmeye değer,gezilebilecek en güzel yerler. Dünyadaki en ilginç yerler. Doğa harikası mekanlar,turisleri kendine çeken birbirinden güzel yerler ve milli parklar...

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor 01:10

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor Türk mühendis ve işçisi tarafından geliştirilerek seri üretimine başlanan, dakikada 700 mermi atabilen ve dünyadaki emsallerinden çok daha üstün özelliklere sahip mill..

  • Haberler tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..