#Dünyanın bileğini

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç 01:08

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç

Sıra dışı hareketleri, saha içi ve dışında duruşu, üstün futbol yetenekleri belki onu dünyanın en iyisi yapmıyor ancak o dünyanın en özeli konumunda. Yıllandıkça güçlenen adam Zlatan İBrahimoviç'in mini hikayesini animas..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Film ve Dizilerdeki En Muazzam Uzaylı Kaçırması 11:20

Film ve Dizilerdeki En Muazzam Uzaylı Kaçırması

Biz bu kaçırmalara kesinlikle bu dünyanın dışından diyoruz. Bugünkü listemizde film ve dizilerdeki en iyi 10 uzaylı kaçırmasını sıralıyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle 03:35

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir. Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dün..

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde 04:34

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde

Yükledim hasretin tüm çilesini Yürüdüm , yürüdüm yolum bitmedi Meğer ne ağırmış aşkın bedeli Ödedim , ödedim borcum bitmedi Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert s..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sivas'ta Ebabil Kuşu Bulan Dayı 02:04

Sivas'ta Ebabil Kuşu Bulan Dayı

Sivas’ta buldukları kuşun Dünyanın en esrarengiz kuşlarından bir tanesi olan Ebabil kuşu olduğunu öğrenince inanamadılar. Dünyanın en nadir görülebilen kuşlarından biri olan, kendine has özellikleri ile halen esrarını k..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turbo Hd İzle ( Animasyon ) 1:36:19

Turbo Hd İzle ( Animasyon )

Hayalperest bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir..

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü 00:57

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü

Dünyanın en büyük uçağı Stratolaunch hangarından çıkarıldı. Kanat açıklığı bir futbol sahasından daha geniş olan dev uçak, uzaya gönderilecek roketleri atmosferin üst katmanlarına taşıyacak. Kanat açıklığı bir futbol sah..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prometheus Film İzle 1:58:43

Prometheus Film İzle

Prometheus hd izle, Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürüklenen ekibin kökle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gelmiş Geçmiş En Kötü 10 Gelinlik Modeli 01:10

Gelmiş Geçmiş En Kötü 10 Gelinlik Modeli

Damada evliliği sorgulatacak dünyanın en çirkin gelinlikleri...

  • ANKA tarafından
  • 1.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siemens SL45 02:40

Siemens SL45

Siemens SL45 - Dünyanın İlk MP3 Destekleyen Telefonu Bu videomuzda 2000 yılında satışa sunulan dünyanın ilk MP3 formatını destekleyen telefonunu göreceğiz. Java desteği olan bu telefonda dosya yöneticiside vardı ve bilgi..

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bill Gates 4.6 Milyar Dolar Bağış Yaptı 01:07

Bill Gates 4.6 Milyar Dolar Bağış Yaptı

Dünyanın en zengin kişisi Bill Gates rekor bir bağış yaptı. Tam 4.6 milyar dolar bağış yapan Microsoft'un kurucusu parayı sıtma, verem ve AIDS gibi hastalıklarla mücadele eden bir vakfa verdi....