#Dünyanın en büyük dalgaları

Karadeniz’de Balık Yok! 02:28

Karadeniz’de Balık Yok!

Karadenizli balıkçılar bu sezon denizden umduğunu bulamadı. Avlanma yasağının bitmesiyle birlikte denize açılan Karadenizli balıkçılar hayal kırıklığına uğradı. Büyük miktarda palamut avı bekleyen balıkçılar, umduklarını..

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi 06:03

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi..

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO  Mağaralarını Açığa Çıkardı 03:21

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO Mağaralarını Açığa Çıkardı

Turist sayısı arttıkça, dar mağaralar ve kırılgan freskler aşırı iş haline geldi. Turizm, Mogao Mağaraları için en büyük potansiyel tehlike haline geldi. Her ziyaretçi, fresklerin yaşlanmasını hızlandıracak mağaradaki sı..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve k..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Miniklerin Hayal Dünyası 01:59

Miniklerin Hayal Dünyası

Kendi imkanlarınca kurdukları sahnede şarkı söyleyen çocukların o anları sosyal medyada büyük beğeni toplamış. Her şey hayal etmekle başlar..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Yük Treni Dediğin Böyle Olur! 01:55

Yük Treni Dediğin Böyle Olur!

Sosyal medyada paylaşılan bir yük treninin görüntüleri büyük ilgi görüyor. Trenin sonu gelmeyecek hissi uyandıran görüntüleri izleyenler 'yük böyle taşınır' yorumunu yapıyor...

Acun Kadar Mutlu Olsak Yeter 00:10

Acun Kadar Mutlu Olsak Yeter

Acun Ilıcalı evlenmekten vazgeçtiği an.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek 02:02

Dünya Haritasının Ardındaki Saklı Gerçek

Günümüzde yaygın olarak kullanılan dünya haritasının bize verdiği mesajlar nelerdir? Neden Güney Amerika, Meksika gibi ülkeler olduğundan küçük görünürken Rusya Afrika'dan büyük görünür?..

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Reklam Arasında Yaptığıyla Sosyal Medyayı Salladı

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki aldı...

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı 08:09

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı

Fenerbahçe’de Luis Neto ve Vincent Janssen için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Luis Neto ve Vincent Janssen Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törene Asbaşkan Ozan Balaban da katıld..

Cingöz Recai 13 Ekim’de Sinemalarda! 02:01

Cingöz Recai 13 Ekim’de Sinemalarda!

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı filmin fragmanı yayınlandı. Yayınlanan ilk teaser ile büyük ilgi gören Cingöz Recai, fragmanı ile de çok konuşulacak. Başak Diz..

  • ANKA tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Fox TV Spikerinin Reklam Arasında Sigara İçmesi 00:37

Fox TV Spikerinin Reklam Arasında Sigara İçmesi

FOX TV'de spiker Sean Hannity'in reklam arasında stüdyoda sigara içmesi ABD'de günü en çok izlenen videosu olurken aynı zamanda büyük tepki almış.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincabın Yemeye Ulaşma Çabası 01:42

Sincabın Yemeye Ulaşma Çabası

Kuş besleyicisi içinde bulunan yemeye ulaşmak için büyük bir çaba gösteren sincabın amatör kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm 2.Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Levent'in Defne'ye sürprizi büyük sevinci beraberinde getiriyor!..

Golf Sahasında Vahşet Bunu Yapan İnsan Olamaz! 00:21

Golf Sahasında Vahşet Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Sosyal medyada yayılan görüntü büyük tepki çekti. Finlandiya'da çekildiği iddia edilen görüntülerde golf sahasında canlı bir ördek kafasına golf sopasıyla vurularak zevk için öldürülüyor. Bu sırada görüntüyü çeken kişini..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm 2.Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı! 01:00

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı!

Çanakkale'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde kamera yansıyan sandık görevlisi A.S.'nin 3 kez sandığa imzasız ve geçersiz oy atma görüntülerinin ortaya çıkması büyük yankı uyandı..

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir 02:04

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimine en büyük desteği Türkiye'nin verdiğini ifade ederek, Madem şartlar değişmiştir Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır bunun da bede..

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..