#Dünyanın en büyük dalgaları

Suudi Arabistan İran'a 'Animasyon'la Savaş Açtı! 01:00

Suudi Arabistan İran'a 'Animasyon'la Savaş Açtı!

ABD ile yakınlaşması ile dikkati çeken Suudi Arabistan, 'ılımlı İslam' çıkışıyla da epey ilgi çekmişti. Suudi Arabistan'da bir sivil toplum kuruluşu, yayınladığı bir animasyon ile 'İran'a savaş açtı.' Animasyon, bölgedek..

Borularla Yapılmış Bir Enstrüman 01:00

Borularla Yapılmış Bir Enstrüman

Videodaki sokak sanatçısı borularla yaptığı enstrümandan büyük ilgi görmüş...

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çenesinde Tacoları Biriktiren Akrobatik Köpek 00:43

Çenesinde Tacoları Biriktiren Akrobatik Köpek

Sevimli köpeğin sabrına hayran kalmamak elde değil. Sahibinin çenesine dizdiği tacoları ve ağzının kenarına döktüğü peynirleri büyük bir sabırla tutuyor...

  • JET TV tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Van Damme Türkiye'de 01:04

Van Damme Türkiye'de

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu. Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Birezilyalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Skoda Octavia 1.0 TSI DSG  Test  1 Litrelik Motor Yeterli Mi 16:35

Skoda Octavia 1.0 TSI DSG Test 1 Litrelik Motor Yeterli Mi

Simply Clever mottosuyla kullanışlılığı her zaman ön planda tutan Skoda, C sınıfı sedanı Octavia'yı yeniledi. Ya sev ya nefret et anlayışıyla tasarlanan ön farlar makyajın getirdiği en büyük kozmetik değişiklik. 1.0-l..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslanlar Evcil Hayvan Olursa 04:00

Aslanlar Evcil Hayvan Olursa

Aslan gibi etçil ve vahşi bir hayvanı beslemek çok yanlış bence çünkü büyük zararlar verebilir . Ama gel gelelim ki insanlar bu hayvanı zenginlik figürü olarak görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukları Eğlendirirken Bilgilendirmek 02:01

Çocukları Eğlendirirken Bilgilendirmek

Çocuklarımızı küçük yaşlarda bilgilendirmek çocuğun gelişimi için büyük bir etki...

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurt Köpeği Ve Özel Harekat Polisinin Güreşi 00:50

Kurt Köpeği Ve Özel Harekat Polisinin Güreşi

Özel harekat mensubu polisin, kurt köpeğiyle yaptığı güreş sosyal medyada büyük ilgi görmüş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı 01:14

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı

Nefis Limonlu Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı küp küp doğranacak 1 su bardağı toz şeker 3 limon kabuğu rendesi 1 büyük yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1 paket şekerin vanilya 4 su ..

İstanbullu Gelin 30. Bölüm 2. Fragmanı 00:53

İstanbullu Gelin 30. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Beyaz Show Eli Tespihli Van Damme 00:29

Beyaz Show Eli Tespihli Van Damme

22 Aralık Beyaz Show konuklarından Jean Claude Van Damme, Beyaz'ın hediyesi olan tespihi Türk edası ile çekmeye başlayınca büyük alkış aldı!..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Jean Claude Van Damme Gönülleri Fetetti 04:53

Beyaz Show- Jean Claude Van Damme Gönülleri Fetetti

Jean Claude Van Damme, hayranı olan duyma ve konuşma engelli vatandaşımızın fotoğraf çektirme isteğini büyük bir gönüllülükle kabul etti!..

  • BETA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayta İsmail Canlı Yayına Bağlandı Skandal Sözler İçin Bakın ne Dedi 10:31

Hayta İsmail Canlı Yayına Bağlandı Skandal Sözler İçin Bakın ne Dedi

Skandal bir söze imza atarak büyük tepki çeken Ahmet Arıman, canlı yayına bağlandı ve hakkındaki iddialar için açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler 02:29

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi Fahri Doktora töreninde konuştu. Afrika ülkelerine yapılan ambargolara tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dik dur eğilme' diye slogan atan kalabalığa 'Biz Allah'ı..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Sudanlı Gençlerin Erdoğan'ı Dinleme Kuyruğu 01:12

Sudanlı Gençlerin Erdoğan'ı Dinleme Kuyruğu

Sudan temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,Hartum Üniversitesinde takdim edilecek fahri doktora törenine katıldı. Törene büyük ilgi gösteren Sudanlı üniversite öğrencileri salona girebilmek için uzun kuyruklar ol..

3 Mehmetçik'in Sosyal Medyayı Sallayan Şinanari Performansı 02:11

3 Mehmetçik'in Sosyal Medyayı Sallayan Şinanari Performansı

Vatani görevini yapan 1 Astsubay Çavuş ve 2 Erin muhteşem Şinanari performansı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domatesli Kuzu Pirzola Tarifi 03:00

Domatesli Kuzu Pirzola Tarifi

700 gram Kuzu Pirzola 8 diş Sarımsak 5 adet Arpacık Soğan 3 yemek kaşığı Tereyağı 2 büyük Domates Taze Kekik Tuz Karabiber Sıvıyağ..

Sofi Ömer Şemdinli  Kürtçe 05:01

Sofi Ömer Şemdinli Kürtçe

SOFİ ÖMERİN EN SEVİLEN VE SAYESİNDE FENOMEN OLAN VİDEOSU... KENDİNİ MÜZİĞE KAPTIRMASI İLE ADETA KENDİNDEN GEÇEN SOFİ HALAYA BÜYÜK RENK KATIYOR. Sofi Emer Kürtçe Müzik..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce