#Dünyanın en büyük dalgaları

D Vitamini Nelerden Alınabilir 00:32

D Vitamini Nelerden Alınabilir

Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, büyük önem taşıyan D vitamininin nelerden alınabileceği hakkında açıklama yaptı...

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tv'de Yok Adem Kılıççı Gönüllülere En Güzel Cevabı Verdik 03:35

Tv'de Yok Adem Kılıççı Gönüllülere En Güzel Cevabı Verdik

All Star takımı kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrası ada oyununu kazanarak büyük sevinç yaşadı..

  • BETA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın 07:54

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın

Şimdi sırada sen varsın. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor 06:38

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor

Sungur geri dönüyor. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlat..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor 01:03

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor

Ertuğrul zindana atılıyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'in 4'te 3'ünde Kontrolü Sağladık 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'in 4'te 3'ünde Kontrolü Sağladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Afrin meselesini büyük ölçüde çözmüş durumda. Şu ana kadar Afrin bölgesinin 4'te 3'ünde kontrolü sağladık. dedi...

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı 00:58

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı yayında! Murat ve Gülizar aşkı gün yüzüne çıkıyor, ortalık karışıyor! Gülizar ve Murat arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Hayriye Hanım, olanlar karşısında çok sert bir tavır alıyor. Gülizar'a ..

Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına Yeniden Seçildi 00:55

Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına Yeniden Seçildi

MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayında, Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi...

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri 10:49

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri

8 adet yumurta 2 pembe domates 11 adet kıl biber 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4-5 dal taze kekik Pul biber Tuz Karabiber 11 adet kıl biberi orta büyüklükte doğrayın. Bakır bir tavaya 2 çorba kaşığı ..

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti 00:37

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti

Formula 1 dünyasının ünlü sunucularından Henry Hope-Frost bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Frost'un ölümü motorsporları camiasında hüzün yarattı. Formula 1 dünyasının sevilen ekran yüzlerinden Henry Hope-Frost..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Çıplak Elle Balık Nasıl Yakalanır 06:57

Çıplak Elle Balık Nasıl Yakalanır

Kamboçya'nın ikinci büyük şehri olan Battambang'te kargıdan yapılan bir kafes yardımıyla köylü kızın nasıl elle balık yakaladığını izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Afrin Bugün Daha Huzurlu 00:45

Afrin Bugün Daha Huzurlu

TSK ve ÖSO Afrin'in merkezini teröristlerden temizledi. TSK sosyal medya hesabından 'Afrin bugün daha huzurlu' başlığıyla bir video paylaştı. TSK'nın videou büyük beğeni topladı...

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Elmalı Rulo Kurabiye Tarifi 03:26

Elmalı Rulo Kurabiye Tarifi

Malzemeler 125 g tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık 3 su bardağı un iç harcı için; 2 adet elma (büyük boy) yarım tatlı kaşı..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

G-Max'e Binen Kızın Korkudan Kendinden Geçmesi 01:46

G-Max'e Binen Kızın Korkudan Kendinden Geçmesi

Megan Connolly isimli profesyonel futbol oyuncusu olan İrlanda'lı kadın ilk defa denediği G-Max ile hayatının en büyük adrenalini yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Örgütü Ypg Pkk'ya Verilen Silahlar Afrin'de Ortaya Çıktı 01:33

Terör Örgütü Ypg Pkk'ya Verilen Silahlar Afrin'de Ortaya Çıktı

Terör örgütü YPG/PKK'nın, büyük bölümü Türkiye'nin NATO müttefiki ABD menşeli tonlarca silah ve mühimmatının bulunduğu dev yer altı deposu Afrin'de gün yüzüne çıkarıldı...

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi 08:03

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi

1 Büyük Avokado 1/2 Kırmızı Soğan 1 su bardağı Mini Roka 1 adet Somon Fileto 1/2 Limon 1 yemek kaşığı Dereotu 1/2 Kereviz Sapı 2 yk Hardal 1 çay kaşığı Tatlı Kırmızı biber 1 çay kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşı..

15 Dakikalık Kakaolu Kek 10:58

15 Dakikalık Kakaolu Kek

1 su bardağından 2 parmak az un (100 gr.) 1,5 çay bardağı süt 1 adet yumurta 4 çorba kaşığı şeker 2 çorba kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yumurta..

Adı Zehra 4. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 4. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Kadınların Güldüren Kaza Kritiği 00:24

Kadınların Güldüren Kaza Kritiği

İstanbul'da önce kaza yapıp ardından güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek kritik yapan kadınlar görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce