#Dünyanın en büyük dalgaları

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Turbo Hd İzle ( Animasyon ) 1:36:19

Turbo Hd İzle ( Animasyon )

Hayalperest bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Turkish Brands Which is Famous in the World 03:51

5 Turkish Brands Which is Famous in the World

5 Turkish Brands Which is Famous in the World Dünyanın Ünlü 5 Türk Markaları..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..