#Dünyanın en büyük dalgaları

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı 00:31

Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etk

Huawei, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında en yeni ürünlerini tanıttı. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise katlanabilir ekrana sahip olan Huawei Mate X oldu. Huawei Mate X aktardığı göre dışarı ..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler 00:03

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler

Bir grup gencin dünya ve güneşin dönüşü hakkındaki tartışması sosyal medyada viral oldu. Güneşin dünyanın etrafında döndüğünü iddia eden arkadaşlarına dünyanın güneşin etrafında döndüğünü savunan gençlerin iddiaları beyi..

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Hızlı Ve Öfkeli 7  FURIOUS 7 2:19:54

Hızlı Ve Öfkeli 7 FURIOUS 7

Özet ve Detay: Hızlı ve Öfkeli 7 2015 yapımı aksiyon drama filmi. Trafik kazası geçirip hayatını kaybeden Paul Walker hayranlarını büyük bir şoka uğrattı. Peki film nasıl devam edecekti , bunun yanıtı James Wan'dan geldi..

  • Film İzle tarafından
  • 10.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal 01:57

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal

Kemal Sunal 70 yaşında. O hep aramızda. İyi ki doğdun büyük usta! Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk g..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Karabatak Düşmanı Sezai - Kardeş Payı 03:55

Karabatak Düşmanı Sezai - Kardeş Payı

Büyük Hilmi'nin binbir emek verip sahiline özel olarak getirttiği okyanusların aşk simgesi olan karabatak kuşunu, Sezai bir güzel mideye indiriyor. Bunu duyan Büyük Hilmi, Sezai'nin mekanını basıyor. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır 01:20

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği büyükelçilerin büyük çoğunluğunun istihbaratç..

Balık Avlama Konusunda Profesyonel Kurt 00:15

Balık Avlama Konusunda Profesyonel Kurt

Sığ suda Balık avlamakta usta olmuş kurt , bize nasıl büyük balık yakalandığını gösteriyor. kaçan balığın büyük olmadığı, tuttu balığın büyük olduğunu göstermekte :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..