#Dünyanın en büyük dalgaları

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2 02:30

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragmanı #3 02:32

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragmanı #3

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi 01:04

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi Avustralya açıklarında su altında çekim yapan belgeselci, köpek balığı saldırısına uğradı. Su altına indirilen kafesten çekim yapan şahıs, ‘büyük beyaz’ cinsi köpek balığının sal..

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Balık yemeyi sevenler izlemesin!!! Aklınızı yitirebilirsiniz!!! Bu nasıl lezzet!!! 06:12

Balık yemeyi sevenler izlemesin!!! Aklınızı yitirebilirsiniz!!! Bu nas

balık avı, balık avı videoları, zıpkınla balık avı, balık avı olta, sazan avı, yayın balığı avı, elle balık avı, büyük balık avı, levrek avı, çipura avı,közde balık,balık çevirme,..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir 01:32

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin nüfusunun yüzde 55'ini oluşturan 14 vilayetimize hızlı tren ağlarını dantel gibi dokuya dokuya geliyoruz. Bu millete hizmet etmek iba..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu 01:01

30 Ton Ağırlığında Gök Taşı Bulundu

Arjantin’in Chaco eyaletine bağlı Gancedo kasabasında 30 ton ağırlığında bir gök taşı buldu. Bu bilinen en büyük 2. gök taşı. İlki yine aynı bölgede 1969 yılında bulunan ve 37 ton ağırlığındaki gök taşıydı. Gancedo kasa..

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce 01:14

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce

Kendisinden kat kat büyük boğaya kafa tutan keçi,komik hayvan videoları, hayvan videolar, boğaya kafa tutan keçi, inatçi keçi, boğa ile keçi kavgası..

3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü Tek Hayali Erdoğan'ı Görmek 02:24

3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü Tek Hayali Erdoğan'ı Görmek

Bursa'da yaşayan Şükriye Bayram 3 padişah,12 cumhurbaşkanı ve 38 başbakan gördü. Tam 110 yaşında. Hayatta yapmak istediği tek şey ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez görebilmek...

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum' 01:34

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin, Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacak..

Uçan Balıkların Hayatta Kalma Mücadelesi 05:04

Uçan Balıkların Hayatta Kalma Mücadelesi

deniz canlıların yaşam mücadelesi, büyük balık küçük balıgı yer ,doganın dengesi uçan balıgın hayat hikayesi..

Bu Çok Komik 00:57

Bu Çok Komik

Hahaha, Bu çok komik ... Öğretmenin, küçük göğüslerini çizdiği için öfkelenmesi ... Göğüslerinin ne kadar büyük olduğunu göstermek için kağıdını çekti aldı. Büyük göğüsler ... Hahahaha..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Milli Savunma Sanayiimiz 23:30

Milli Savunma Sanayiimiz

İha yaparak ne büyük bir atılım gerçekleştirdiğimizi 30 yıl sonra göreceğiz ilk insansız savaş uçağı yapacak ülkelerden biri biz olacağız..

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2 00:44

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2

Uzay, Aslı'nın annesini buluyor; büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Bodrum Masalı, yeni bölümüyle 22 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şöhreti Ardında Bırakan 10 Oyuncu 10:12

Şöhreti Ardında Bırakan 10 Oyuncu

İster çocuklar, ister ilişkiler, isterse sadece eski ilkeler olsun bazı şeyler oyunculuk kariyerinizden daha önemlidir. Bu listemizde, büyük ün ve başarıya kavuşan ve bu şaşadan gönüllü olarak uzaklaşan aktör ve aktrisle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 10.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce