#Dünyanın en garip 10 yapışık İkizi

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle 1:35:10

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle

Simone adında lezbiyen olan bir kadın ailesine durumu yıllardır anlatmamış ve saklamıştır. Artık zamanı geldiğini düşünür ve konuyu açmaya karar verir. Nasıl konuya girmesi gerektiğini düşünürken bu arada aşçılık yapan S..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle 3:48:18

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle

Asırlardır kayıp olan yüzük bulunur ve kaderin garip bir cilvesi sonucu, küçük bir Hobbit olan Frodonun eline geçer. İhtiyar Gandalf, bu yüzüğün Kara Lord Saurona ait özel yüzük olduğunu anlar. Frodonun yapması gereken, ..

Ferdi Tayfur Senin İçin 02:40

Ferdi Tayfur Senin İçin

Açılmadım güller gibi, Unutmadım eller gibi, Boz bulanık seller gibi, Çağladığım senin için. Şimdi bilmem neredesin, Benden uzak kiminlesin, Damla damla gözümdesin, Ağladığım senin için. Sensiz hayat bir işkence, Dil..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle 12:37

Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle

Kaptan, Poğaça ve Biberiye gölge ebesi oynayarak okuldan eve dönerken metruk bir evin önünde gizemli bir çocuk görürler. Çocukla tanışmak istediklerinde çocuk evin içine kaçar ve Biberiye onu takip ederken Kaptan ve Po..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.671 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle 12:58

Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle

Biberiye ve Tamtam şap şap oynarlarken Kaptan ve Poğaça basketbol oynamaktadırlar. Basketbol topu ormana kaçınca Kaptan topu aramak için arkasından gider ve ormanda gizemli iki adamın doğal ortama izinsiz çöp döktüklerin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü 04:00

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü

Küskün Yolcunun Türküsü şarkı sözleri ile... Uzun yürümelerden Sonra bitkin düşerek - - Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek. Kasırgayı, doluyu Yemiş de düşmüş gibi Issız kaldırımlarda Garip gece kelebeği Düşe..