#Dünyanın en gelişmiş tırı Şoförü dinlerken giden tır mercedes Üretti akıllı teknoloji

İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Anlamıyla Trenin Arkasında Seyahat Etmek 00:18

Tam Anlamıyla Trenin Arkasında Seyahat Etmek

Avusturya'da 100 km hız ile giden trenin arkasında asılı kalıp seyahat eden genç sanırım yolculuğu beleşe getirmeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu! 01:36

Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu!

Atlas okyanusunda balık avına çıkan Türk balıkçı teknesi adeta okyanusu kuruttu. Yaklaşık 1.5 yıldır Türk balıkçılar Afrika ülkesi Moritanya'dan Atlas Okyanusu'na açılarak balık avlıyor. İki tekneyle Moritanya'ya giden b..

Temizlik Görevlisi Rakun 00:14

Temizlik Görevlisi Rakun

Ailesini Geçindirebilmek İçin Gündeliğe Giden Rakun.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu 01:26

Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu

Arnavutköy'de aldığı çaydanlığı değiştirerek Fransa'ya giden bir vatandaş, değiştirdiği çaydanlığın içinde servet unuttu. 2 kilo altın ve 20 bin dolar unutan vatandaş, annesini arayarak durumu iletti. Bunun üzerine iş ye..

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Geri Şuya Düşen Mağdur Çinli 01:00

Geri Geri Şuya Düşen Mağdur Çinli

Çinde geri geri arkasına bakmadan giden mağdur çinli dolu su havuza düştü. yakındaki insanlar kurtarmaya çalıştı...

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yardım Kutusundaki Paranın Camiye Gittiğini Sanan Adam 00:40

Yardım Kutusundaki Paranın Camiye Gittiğini Sanan Adam

Almanya'ya Giden Adam Ordaki Yardım Kutusunu Camiye Gittiğini Sanıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Gönül Akkor  Ağla Gözlerim Ağla 03:56

Gönül Akkor Ağla Gözlerim Ağla

Artık zamanı geldi Ağla gözlerim ağla Giden geri dönmedi Ağla gözlerim ağla Gönül hasta olsa da Günden, güne solsa da Ağlamak zor olsa da Ağla gözlerim ağla Derdin sığmaz dağlara Döndün viran bağlara Vur başını taşlara A..

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Gelin ve Damada Kaza Şoku 02:55

Gelin ve Damada Kaza Şoku

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, düğün öncesi fotoğraf çektirmeye giden gelin ve damadın içinde bulunduğu araç konvoyu kaza yaptı...

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Motosikletten Düşen Adam 00:26

Motosikletten Düşen Adam

Yol da giden motosikletli yanındaki araca sataşınca kendini yerde buluyor...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Son dakika Paris'teki Patlama 01:34

Son dakika Paris'teki Patlama

Son dakika haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ataşeliği önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden ülkenin resmi haber ajansı Petra'ya yapılan açıklamada,..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Seyir Halindeki Okul Servisini Böyle Durdurmaya Çalıştı 00:58

Seyir Halindeki Okul Servisini Böyle Durdurmaya Çalıştı

ABD'nin Maryland eyaletinde bir okul otobüsünden aracına şişe atıldığını iddia eden Leverne Doran isimli ABD'li otobüsü böyle durdurmaya çalıştı. Otobüsün önüne asılarak atan trafikte metrelerce giden adam tehlikeli yolc..

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası 06:14

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası

Türkiye ve ABD arasında baş gösteren vize krizi ne zaman sona erer bilinmez, ancak ABD tarafından başlatılan, ortak tarihte eşi görülmemiş derecede ağır bir tavır olan bu işlemin tevil götürür yanı olmadığı açık. Vizeler..

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu 04:09

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu

Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu ..