#Dünyanın en gelişmiş tırı Şoförü dinlerken giden tır mercedes Üretti akıllı teknoloji

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi 02:43

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi

YİNE BİR KADIN, YİNE YİTİP GİDEN BİR HAYAT... 6 AY ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI KOCASINI AFFEDEN 29 YAŞINDAKİ KADIN, O MERHAMETİNİN BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ... KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE VAHŞİCE KATLEDİLDİ.....

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Köylülerin Mehmetçik heyecanı! 01:30

Köylülerin Mehmetçik heyecanı!

ERZİNCAN KIRSALINA GÖREVE GİDEN KOMANDOLARIN YOLU, KALKANCI KÖYÜNDEN GEÇTİ, KÖYÜN YAŞLILARI ASKERLERİN GELİŞİNİ ÖYLE BÜYÜK BİR HEYECANLA KARŞILADI Kİ, MEHMETÇİK O KÖYDEN AYRILIRKEN DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI..

Aliyev -Gardaşımsız Gitmem- Dedi 02:19

Aliyev -Gardaşımsız Gitmem- Dedi

MHP'nin Ermeni işgalinden kurtarılan Şuşa'ya yaptıracağı okul için süreç hızlanıyor. Azerbaycan'a giden MHP heyeti Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü. Aliyev, temel atma törenine yalnız katılmayacağının altını ç..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Tatile gittiği evden cenazesi çıktı! 01:23

Tatile gittiği evden cenazesi çıktı!

MUĞLA'YA TATİLE GİDEN GENÇ TASARIMCI ASLI YILMAZTÜRK HAYATINI KAYBETTİ... İDDİAYA GÖRE OCAKTA UNUTULAN ÇAYDANLIKTAKİ SU TAŞTI... OCAK SÖNÜNCE DE ZEHİRLİ GAZ SIZDI... GENÇ KADININ AKILALMAZ ÖLÜMÜ YAKINLARINI YASA BOĞDU.....

Düşmelere Doymayan Aile 00:44

Düşmelere Doymayan Aile

Buzlanan zeminde arabadan inerken düşen eşine yardıma giden kadın kendi de düşünce komik anlar ortaya çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 2.037 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lastiklerin İntikamı 00:20

Lastiklerin İntikamı

Babası ile beraber lastikçiye giden çocuk bir ara yaramazlık yapıp üst üste duran lastikleri devirmiş. Ancak diğer lastiklerde çocuğun üstüne devrilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bim Reyonunda Bir Kedi 00:35

Bim Reyonunda Bir Kedi

Mahallesinde bulunan Bim'e alışveriş için giden adam peynir reyonunun içinde bir kedi ile karşılaşmış. O anları kameray almış...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ümraniye'de dehşet anları- Kaput üstünde metrelerce sürüklendi 00:43

Ümraniye'de dehşet anları- Kaput üstünde metrelerce sürüklendi

Ümraniye’de evinden çıkarak markete giden adama, yolun karşısına geçeceği esnada otomobil çarptı. Kaputun üstüne düşen adam birkaç metre gittikten sonra sonra yere savrularak yaralandı. Dehşet anları ise güvenlik kameral..

Kadının Tüfek ile İmtihanı 00:22

Kadının Tüfek ile İmtihanı

Arkadaşının çiftlik evine giden kadın, tüfek ile bir atış yapmak istemiş. Ancak kadın tüfeğin bu kadar tepeceğini tahmin etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Plajda Ters Taklada Hüsranı Yaşayan Genç 00:08

Plajda Ters Taklada Hüsranı Yaşayan Genç

Plaja giden gençlerden biri ters takla konusunda yetenekliymiş. Taklacı gence özenen arkadaşı ise bende yaparım demiş. Ancak sonuç hiçte öyle olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

27 Bin 400 liralık yemek! 02:02

27 Bin 400 liralık yemek!

ARKA SANDALYESİNDE OTURAN YANKESİCİYİ FARK ETMEDİ, KAŞLA GÖZ ARASINDA TAM 27 BİN 400 LİRASINI KAPTIRDI...İSTANBUL'DA ARKADAŞLARIYLA RESTORANA GİDEN ADAM HAYATININ EN PAHALI YEMEĞİNİ YEDİ...

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Reshma'nın çaresizliği! 01:12

Reshma'nın çaresizliği!

YOL KENARINDA DURAN TAM 12 TANE KÖPEK... BAKKALA GİDEN 7 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞA SALDIRDI... ZAVALLI KIZ, KÖPEK SÜRÜSÜNÜN ORTASINDA ECEL TERLERİ DÖKTÜ...

Kucağında çalıntı televizyonla denetimde polise yakalandı 03:58

Kucağında çalıntı televizyonla denetimde polise yakalandı

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların uyarıldığı ve GBT’lerinin sorgulandığı denetimde, kurallara uymayanlara ida..

18 yıllık hayal 1 dakikada yıkıldı! 02:33

18 yıllık hayal 1 dakikada yıkıldı!

BU KEZ KUYUMCUYU DEĞİL, KUYUMCUDAKİ MÜŞTERİYİ SOYDULAR. EV ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİĞİ ALTINLARI BOZDURMAYA GİDEN KADIN, BİR ANLIK DALGINLIĞIN BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİ... 18 YILDIR KURDUĞU EV SAHİBİ OLMA HAYALİ 1 DAKİKADA YIKILDI..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Polisten kaçmayı abarttı! 01:40

Polisten kaçmayı abarttı!

TAM KAPANMAYI UMURSAMAYIP YÜZMEYE GİDEN GENÇLERİ POLİS BASTI, HEPSİ CEZADAN KURTULDU AMA BİRİ POLİSTEN KAÇMAK İÇİN KAYALIKLARA TIRMANMIŞTI, ORADA DA MAHSUR KALDI... YARDIMINA YİNE POLİSLER KOŞTU..

Spor Yapan Adamın İlginç Halter Çalışması 00:12

Spor Yapan Adamın İlginç Halter Çalışması

Spor salonuna spor yapmak için giden adam sıra halter ile çalışmaya gelince ilginç hareketler sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 3 yıl önce
'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

POLİS ARACINA KİREMİTLE SALDIRI 01:02

POLİS ARACINA KİREMİTLE SALDIRI

İHBARA GİDEN POLİS ARACINA KİREMİT ATILDI 2 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI..

Aslanla Oynarken Yere Kapaklanan Adam 00:23

Aslanla Oynarken Yere Kapaklanan Adam

Hayvanat bahçesine giden adam aslanın bulunduğu bölümün önünde aslanla beraber koşmaya başlamış. Tam koşarken ayağı tökezlenen adam yere kapaklanamış...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
26 Yaşındaki Muhammet nerede 07:45

26 Yaşındaki Muhammet nerede

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

Patikadan beter çarşı yolu! 02:19

Patikadan beter çarşı yolu!

BALIKÇILAR ÇARŞISI, İSTANBUL ÜSKÜDAR'IN EN KALABALIK YERLERİNDEN... AMA BUGÜNLERDE O ÇARŞIYA GİDEN BİN PİŞMAN... TÜMSEKLER, SU DOLU ÇUKURLAR, ETRAFA SAÇILMIŞ KOCA TAŞLAR ESNAFI DA MÜŞTERİYİ DE CANINDAN BEZDİRİYOR... O YO..