#Dünyanın en gelişmiş tırı Şoförü dinlerken giden tır mercedes Üretti akıllı teknoloji

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..

Miran oyun oynarken kayboldu 01:35

Miran oyun oynarken kayboldu

AİLESİYLE MİSAFİRLİĞE GİDEN 4 YAŞINDAKİ MİRAN BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU... HERKES ONU ARAMAYA BAŞLDI... UMUTLAR TAM TÜKENİYORDU Kİ OTİZMLİ KÜÇÜK ÇOCUK ÇOK SÜRPRİZ BİR YERDE UYURKEN BULUNDU.....

Ormanda kaybolan 2 kız çocuğu için arama çalışması başlatıldı 01:49

Ormanda kaybolan 2 kız çocuğu için arama çalışması başlatıldı

Bartın’da babaanneleri ile ormanlık alandaki fındık bahçesine giden 2 kız çocuğu kayboldu. Çocukların bulunması için 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı...

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi 01:12

Elmacı Dede'den Mehmetçiğe üzüm sürprizi

Elmacı Dede olarak bilinen ve temin ettiği elmaları yurdun dört bir köşesindeki Mehmetçiğe ikram etmek için kilometrelerce yol giden 71 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bu kez Amanos Dağları'nda görev yapan güvenlik güçleri i..

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı 01:24

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı

Mersin’in Silifke İlçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün tedavileri, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet H..

Yağlarını aldırmak istedi...Ölüyordu! 01:51

Yağlarını aldırmak istedi...Ölüyordu!

Fazla yağlarını aldırmak için doktora giden kadın hayatının şokunu yaşadı..

234 bin nüfuslu Erzincan'daki konut fiyatları metropolleri aratmıyor 01:57

234 bin nüfuslu Erzincan'daki konut fiyatları metropolleri aratmıyor

Doğu Anadolu'nun 234 bin nüfuslu kenti Erzincan, konut fiyatlarında metropol şehirleri aratmıyor. Öyle ki, daireler fahiş rakamlara satılınca kira fiyatları da artıyor. Kente tayin ile giden memur ve öğrenciler ev bulmak..

100 bin Liralık altın buldu geri verdi! 01:36

100 bin Liralık altın buldu geri verdi!

Denizli'de boş daireyi boyamaya giden Kadir Topuzayak çekmecede yaklaşık değeri 100 bin TL olan ziynet eşyaları buldu. 1500 liraya boyadığı evde 100 bin liralık altın bulan usta altınların sahibinin izini sürerek kendisi..

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e acil iniş yaptı 01:23

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e acil iniş yaptı

Berlin'den İzmir'e giden uçağın yolcusu havada kalp krizi geçirdi. Uçak Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanına acil iniş yaparken, ambulansla hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti...

KIPIRDAMAYIN DEDİ UÇURUMDAN DÜŞTÜ! 01:01

KIPIRDAMAYIN DEDİ UÇURUMDAN DÜŞTÜ!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, düğün fotoğrafı çekmeye giden 23 yaşındaki genç, Tazı Kanyonu'nda 30 metrelik uçurumdan düştü...

Çitlerden Yere Çakılan Genç 00:06

Çitlerden Yere Çakılan Genç

Arkadaşları ile at yarışı izlemeye giden genç, piste inmek istemiş. Piste inmek isteyen genç çit engelini aşmak isterken yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Polisin Elinde Patlayan Yumurta 00:32

Polisin Elinde Patlayan Yumurta

Sabah karakola giden polislerden biri kahvaltısını hazırlarken mikrodalga fırına yumurta koymuş. Yumurtayı daha sonra eline alan polis şok yaşamış. Polisin elindeki yumurta bir anda patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 3 yıl önce
14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

Bu Da Kebap Yiyen Horoz 01:04

Bu Da Kebap Yiyen Horoz

ADANA'NIN HOROZU BİLE KABAPÇI ÇIKTI, SAHİBİYLE KENTTEKİ PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA GİDEN MİNİK İSİMLİ HOROZ GÖRDÜĞÜ HER YERDE KEBAP YEDİ... ONU GÖRENLER SEVİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ...

Golf Atışında Fazla Gaza Gelen Kız 00:18

Golf Atışında Fazla Gaza Gelen Kız

Arkadaşları ile golf oynamaya giden kız, atış sırasında golf sopasını sağlam tutmayınca komik duruma düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Furkan Kızılay - Kırmızı 03:12

Furkan Kızılay - Kırmızı

Kırmızı şarkı sözleri ile Tuzak, tuzak soru bu Tuhaf, tuhaf olurdu Gördüğümde seni kocaman sarılmak istiyorum Uzak, uzak bir tutku Yasak, yasak bir duygu Böyle sonsuza kadar yanında olmak istiyorum Birlikte voltranı ..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Kurtarma Merdivenini Heba Eden Asker 00:12

Kurtarma Merdivenini Heba Eden Asker

Bir askeri tatbikatta planlanan zamanda kurtarma merdivenini helikopterden aşağıya bırakan asker boşa giden merdivenin ardından bakakalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı 02:56

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde marinaya giden ve alkol aldıktan sonra Titanik pozu vermek isterken denize düşen üniversite öğrencisi Furkan Çiftçi hayatını kaybetti. Kız arkadaşı Mine Dinar ise çevredeki vatandaşlar tarafın..

Baba Evinden Trendyol Reklamıyla Çıkan Gelin 00:34

Baba Evinden Trendyol Reklamıyla Çıkan Gelin

Baba evinden gelini almaya giden damat , davul zurna tutmak yerine müzik işini arkadaşlarına bırakmış. Damat sonradan pişman olmuş ama geç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şarap Şişelerini Deviren Sakar Abla 00:08

Şarap Şişelerini Deviren Sakar Abla

Kızıyla birlikte mekana giden abla, arkasında dekor olarak kullanılan şarapları kurcalamış. Ablanın şarapları ellemesiyle bir kaç tanesi düşüp kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hırsız sandılar zehir taciri çıktı! 01:35

Hırsız sandılar zehir taciri çıktı!

BAHÇELİEVLER'DE HIRSIZLIK İHBARINA GİDEN POLİS GÖZLERİNE İNANAMADI... LÜKS ARAÇTA AKILALMAZ BİR ZEHİR TEZGAHI VARDI... ŞEYTANI BİLE SINIFTA BIRAKACAK DÜZENEĞE 121 KİLO UYUŞTURUCU ZULALANMIŞTI.....