#Dünyanın en gelişmiş tırı Şoförü dinlerken giden tır mercedes Üretti akıllı teknoloji

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta 02:35

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta

Yüksek teknoloji yapay el, on yıllardır akıllı uzay robotları üzerinde çalışmalar yürüten Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR) araştırmacılarının en yeni buluşu. Üründen gündelik yaşamda fayda sağlanması amaçlanıyor...

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Yıldız Futbolcuların Unutulmayan Golleri 04:19

Yıldız Futbolcuların Unutulmayan Golleri

Yıldız Futbolcuların Unutulmayan Golleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler 04:42

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler

Aşk tahmin edilemez ve beyniniz kime aşık olacağınızı size söyleyemez. Bazen de kime aşık olduğumuza bağlı olarak ilişkimiz garip bir fenomene dönüşebilir. Böyle durumlarda ortaya çıkan birliktelikler ise, dünyanın en il..

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Yaman - Nasip Kısmet 04:19

Murat Yaman - Nasip Kısmet

Dilediğin olmuyorsa Aşk kapını çalmıyorsa Şansın yaver gitmiyorsa Hiç üzülme arkadaş Her şey nasip kısmet Her şey nasip kısmet Bazen yaz, bazen kış olur Bazen az bazen çok olur Dünyanın kanunu budur İsyan etme arkadaş ..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Sevdanın Böylesi şarkı sözleri ile; Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam [Nakarat] Dünyanın hilesini..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

 Yumruk Attığı Polis Kurtardı 01:02

Yumruk Attığı Polis Kurtardı

İstanbul Şişli'de trafikte çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis memuru şoförden yumruk yedi. Olayı gören vatandaşlar araçlarından inerek şoförü linç etmeye çalıştı. Şoförü vatandaşların lincinden yumruk attığı polis memur..

Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Başsavcının Ölümüne İlişkin Soruşturmada 2 Kişi Adliyede 01:08

Şehit Başsavcının Ölümüne İlişkin Soruşturmada 2 Kişi Adliyede

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper ve makam şoförü Akşehirli'nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili kamyonun şoförü ve sahibi adliyeye sevk edildi...

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak 01:49

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak

Otobüsün tekeleri yuvarlak Yuvarlak, yuvarlak Yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleri yuvarlak Yusyuvarlak Silecekler camı silerler Vış vış vış Vış vış vış Silecekler camı silerler Hep silerler Otobüsün kornası bip bip bi..

Son Durak Filminin Çin Versiyonu 00:49

Son Durak Filminin Çin Versiyonu

Son Durak filminin serisini bilirsiniz, şanssız insanlar olur olmadık zamanlarda vahşice kazaya kurban giderler. Şoförü bu kazada ölümden döndüren, düşen elektrik direğini görür görmez eğilmesini sağlayan refleksleri old..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belediye Otobüsünde Klima Kavgası 01:26

Belediye Otobüsünde Klima Kavgası

Bursa'da BURULAŞ'a ait belediye otobüs şoförü ile yolcular arasında, klima açma meselesi yüzünden çıkan tartışma kameralara yansımış. Yolcuların, otobüsün havasız ve sıcak olduğu için klima açmasını söylediği otobüs şofö..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Servis Şoföründen Beyaz TV Muhabirine Dayak! 01:49

Servis Şoföründen Beyaz TV Muhabirine Dayak!

Bir servis şoförü kendisine soru soran Beyaz TV muhabirini tokatladı. Okul servislerine getirilen sensör zorunluluğu ile ilgili sorulan soruya kızan servis şoförünün tepkisi çok sert oldu...

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..