#Dünyanın en salak İşçileri

17 sokak köpeği saldırdı! 01:33

17 sokak köpeği saldırdı!

6 YAŞINDAKİ EMİRHAN EVİNİN ÖNÜNDEN OYNARKEN 17 SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI, KÜÇÜK ÇOCUK DAKİKALARCA KÖPEKLERLE MÜCADELE ETTİ. YARDIMINA İSE İNŞAAT İŞÇİLERİ KOŞTU. O DEHŞET ANLARINI KAMERAYA ANLATIRKEN BABASI DA İS..

Temizlik işçilerine öldüresiye dayak 02:11

Temizlik işçilerine öldüresiye dayak

Tekme ve yumruklar yetmedi, ellerine parke taşı ve sopa alıp işçileri öldüresiye dövdüler..

Şantiyede hortum çıktı 00:45

Şantiyede hortum çıktı

Sivas’ta aniden çıkan hortum şantiyede çalışan işçileri vinçte yakaladı. O anlar cep telefonu ile kaydedildi...

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Adele - Hometown Glory 03:35

Adele - Hometown Glory

I've been walking in the same way as I did Missing out the cracks in the pavement And tutting my heelstrutting my feet “Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?” “Nothank you, please M..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..