#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin 00:30

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin

Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gamsız, vurdumduymaz, pasaklı, dağınık ve çapkın... Saffet ise tam ..

İngiltere'de Yüksek Mahkeme'den Brexit Kararı 00:45

İngiltere'de Yüksek Mahkeme'den Brexit Kararı

İngiltere’de Yüksek Mahkeme ülkenin AB’den ayrılmasına (Brexit) yönelik müzakerelere parlamento onayı olmadan başlanamayacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme kasım ayında da bu yönde bir karar vermişti. Ancak, bakanların yet..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

12 Yaşında Korn'un Basçılığını Yapan 'Tye Trujillo' ile Tanışın 03:51

12 Yaşında Korn'un Basçılığını Yapan 'Tye Trujillo' ile Tanışın

Metal müziğin efsane gruplarından Korn'un basçısı 12 yaşında bir çocuk. Tye Trujillo yaşıtlarından çok çok daha öte bir yeteneğe sahip ve konserlere çıkıyor. Grubun asıl basçısının hastalanması nedeniyle yerini alan Tye,..

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu 00:24

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Libya Köle Pazarı 01:12

Libya Köle Pazarı

Libya, Sahraaltı Afrikası’ndan yola çıkan göçmenlerin Avrupa’ya geçiş güzergahında önemli bir konuma sahip. İç savaştan dolayı otorite boşluğunun yaşandığı ülkeyi geçiş noktası olarak kullanmak isteyen göçmenler insan ka..

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

İsveçte Süt Çiftligi 02:24

İsveçte Süt Çiftligi

Her türlü bakıma sahip olan hayvanlar gayet mutlular...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kıyılarımız Milli Sahil Gözetleme Radarımıza Emanet 01:04

Kıyılarımız Milli Sahil Gözetleme Radarımıza Emanet

Düşük çıkış gücü ve uygulanan özel dalga biçimleri sayesinde tespit ederken tespit edilmeme özelliğine sahip Serdar, özellikle kritik kıyı bölgelerine yaklaşan tehditlere karşı etkin şekilde müdahale edebiliyor...

Mercedes'le Keko Drift Yapmak 00:50

Mercedes'le Keko Drift Yapmak

Aslen tofaşçı tuhuna sahip olan bu gençlerin eline mercedes c180 geçmiş fakat nafile... Kendi keko kültürlerini sunrooftan sarkarken yaptıkları drift ile yine ortaya koymuşlar. Tebrikler. İzleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir! 05:29

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir!

37 yaşında olan ve 12 yıldır omurilik felçli olan Ali Konuk, günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başkasının yardımına ihtiyaç duyuyor. Zor bir hayata sahip olan Ali abi, Siri'den yardım alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Proje 05:54

Muhteşem Proje

'Ana akım' sanatçılarla aynı fırsatlara sahip olmayan engelli bireyler, moda, medya ve sanat alanında geri planda kalıyor ve kendilerini tanıtma fırsatı bulamıyorlar. Zebedee fotoğrafik portre projesi de bu boşluğu doldu..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Dur Jale O Kahve Zehirli 02:06

Dur Jale O Kahve Zehirli

engin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır...

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kistini Patlatarak İçinden 'Jölemsi' Bir Sıvı Çıkartan Kadın 01:15

Kistini Patlatarak İçinden 'Jölemsi' Bir Sıvı Çıkartan Kadın

Ganglion kisti eklem ve tendom kılıfı üzerinde çıkan iyi huylu kitlelerdir ve kadınlarda görülme olasılığı daha yüksektir. Ganglion kistine sahip bir kadın da bileğindeki şişliği delinince başlıyor sıkmaya.....

  • JET TV tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meleklerin Sözü Var 00:59

Meleklerin Sözü Var

Sahibine kızan kedi..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskiyen Aracını Satmak İsteyen Adamdan Efsane Video 01:57

Eskiyen Aracını Satmak İsteyen Adamdan Efsane Video

96 model aracını satmak için efsane bir video hazırlayan Eugene Romanovsky tahmin edeceğiniz üzere görsel efekt uzmanı. Yeteneğini de sahip olduğu aracı satmak için kullanan Eugene ortaya muhteşem bir çalışma çıkardı. Öy..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvanat Bahçesine Tutsak Edilen Hayvan Elektrikli Tel Yüzünden Can Çekişti 00:46

Hayvanat Bahçesine Tutsak Edilen Hayvan Elektrikli Tel Yüzünden Can Çe

Eskişehir'de yeni açılan hayvanat bahçesinin çitleri elektrikli telle çevrilmiş. Geçtiğimiz hafta açılan ve ziyaretçi akınına uğradı diye övgüyle bahsedilen park, hayvanları tutsak etmenin yanında bir de sahip olduğu ele..

  • JET TV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can Aldatılma Acısı 02:08

Sibel Can Aldatılma Acısı

Papatya (Sibel Can) dans etmeyi seven, doğuştan muhteşem bir sese sahip, güzeller güzeli bir genç kız... Karabiber (Alişan) ise, Papatya’nın babası cümbüşçü Mahmut’un (Müjdat Gezen) saz grubunda klarnetçi olarak çalışan ..